A Beach Boys-t miért nem ismerik sokan? Már Amerikában is sokan elfelejtették!
Figyelt kérdés
Nagyon sok zenész ismerősöm vagy negatív véleménnyel van róluk, vagy egyáltalán nem ismeri.
Van négy amerikai ismerősöm is, megkérdeztem őket, egyikük se hallott még a Beach Boys nevéről!
Miért van ez?
2021. ápr. 10. 18:00
11/19 anonim válasza:
Azért felejtették el, mert a nép csak az ilyen Queen meg Michael Jackson meg hasonló celebekre van rákattanva!
13/19 anonim válasza:
#10-es vagyok. Bár utólag nem lényeg, de azért most látom, hogy korábban véletlenül elsiklottam felette, az #5-ös már írta az "I Get Around"-ot!
17/19 anonim válasza:
Szerintem te vagy az a válaszoló, aki a Brian Wilsonos kérdésem alá betrollkodott, de ne legyen igazam
19/19 anonim válasza:
Sajnos változott az emberek igénye. Szerencsére ez viszont nem jelenti azt, hogy a Beach Boys neve véglegesen eltűnt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!