Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elektromos gitár test-nyak-fog...

Elektromos gitár test-nyak-fogólap. Az alábbiak közül melyik faanyagos változat a jobb? Valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

Ibanez RG421 gitárról lenne szó. Szerintetek melyik változattal járnék jobban? Gyakorlatilag ugyanaz a két gitár, csak a fának az anyagai eltérőek.

RG421EX: Mahagóni test, juhar/jávor nyak, rózsafa fogólap

RG421AHM: Kőris test, juhar nyak, juhar fogólap

---Illetve az RG370HMZ is ilyen felépítésű, csak azon van tremolo. De nem biztos még, hogy én készen állok rá, csak ezeket nézegetem jelenleg.

Tudom, ki kell próbálni, meg kell hallgatni, de jelenleg ez nem lehetséges. Szeretném már megrendelni valamelyiket.

2021. ápr. 5. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Facebook, legnépesebb gitáros oldalra regisztrálj, kérdezz.

[link]

Azért írjak valamit: a tremolósat nem javaslom ebben az árkategóriában. a másik kettő, szinte mindegy, rendben lesz.

2021. ápr. 6. 13:53
 2/4 anonim ***** válasza:
A juhar fogólapos, éger, nyár vagy köris testű gitárokat szeretem. Úgy érzem hogy harsányabb, karakteresebb a hang felsőbb fekvésekben mint a rózsafa.
2021. ápr. 8. 21:38
 3/4 anonim válasza:

Mahagóni,juhar,rózsa

Ez mélyebb fekvésű hangot ad a gitárnak

2021. ápr. 9. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Meg nehéz is.
2022. júl. 2. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!