Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek is Lady Gaga...

Szerintetek is Lady Gaga egyre jobb zenéket csinál?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 5. 00:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom! :/ Bad Romance, Poker Face, Paparazzi - ezek nagyon jók, de amióta nincs Viva TV, azóta nem követem Lady Gaga munkásságát!
2021. ápr. 5. 01:19
 2/5 anonim ***** válasza:
37%
Inkabb egyre gagyibbat.
2021. ápr. 5. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Az utóbbi számai annyira nem tetszettek, a Stupid Love egyenesen borzalmas volt, és az Ariana Grande duett (Rain On Me a címe asszem) se nyerte el a tetszésem. Nekem mai napig az első korszaka a legjob, a Pokerface, Bad Romance, Paparazzi, LoveGame meg a kevésbé ismert számait is nagyon szerettem akkoriból (Fashion, Summerboy és társai).

Viszont a mostani előtti (olyan 4-5 évvel ezelőtt) korszakában meg voltak nagyon jó számai, teljesen más stílusban, pl. a Million Reasons, ahol elképesztő hangon énekel, ott látszik igazán mennyire tehetséges.

Szóval szerintem eléggé hullámzó, de a legutóbbi számai nekem pont nem tetszenek.

Viszont - bár nem tartozik a témához - az utóbbi időben szerintem kifejezetten jól néz ki mint nő, egész szexi lett. A legelső dalai idején még jó csaj volt, de utána valami förtelmesen nézett ki, jó hogy újra csinos.

2021. ápr. 10. 01:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hááát so-so. Nem rosszak a mostani zenéi, de azért nem érnek fel egy Poker face-el vagy egy Bad romance-el. A Blackpinkel közösen csinált Sour Candy viszont nagyon tetszik. Nekem jobban tetszett régen az “őrült” stílusa amit sokan imádtak sokan pedig a falra másztak tőle (pl Paparazzi).
2021. máj. 7. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a 2020-as ev egyik legerosebb albuma lett a Chromatica, tetszett ahogy a retro underground french house zeneket probalta meghonositani Gaga, az atvezetokrol meg inkabb ne is beszeljunk, mert valami fenomenalisak. A kedvenc dalaim a Fun Tonight, 911, Enigma, Replay, Babylon.
2021. máj. 11. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!