Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagyon félreértelmeztem ezt a...

Nagyon félreértelmeztem ezt a dalt?

Figyelt kérdés

Radiohead - Karma Police

szerintem tetszett neki egy rövidhajú lány aki azt mondta a dal írójának, hogy össze-vissza beszél, erre ő azt mondta neki, hogy rosszul van a Hitler hajától.

2021. ápr. 3. 05:49
 1/3 molnarmarcell21 ***** válasza:

"The title lyric originates from an inside joke; the members of Radiohead would threaten to call the "karma police" if someone did something bad.Yorke explained that the song was about stress and "having people looking at you in that certain [malicious] way". He said: "It's for someone who has to work for a large company. This is a song against bosses. Fuck the middle management!"

Yorke and Jonny Greenwood emphasised in interviews that the song was humorous and "not entirely serious". The line "He buzzes like a fridge / He's like a detuned radio" refers to distracting, metaphorical background noise that Yorke calls "fridge buzz", one of the themes of OK Computer. "Karma Police" also shares themes of insanity and dissatisfaction with capitalism."

2021. ápr. 3. 06:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Hmm ez is egy nézőpont :D bár én nem mindent hiszek el amit a Wikipédián olvasok, azt is csak egyszerű emberek szerkesztik. Sokszor találtam már fent hamis adatot.
2021. ápr. 3. 07:11
 3/3 anonim válasza:

A Radiohead legtöbb dalában össze-vissza beszélnek, molnarmarcell21

válaszával értek egyet

2023. jún. 14. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!