Nem vagyok Jackson rajongó, nem az én műfajom. De ember, neked minden rendben van a hallásoddal? Nulla hang? Ő?
2021. ápr. 1. 19:17
3/20 anonim válasza:
Hagyd rá, ő csak a kategória helytartó trollja. Egyszerre tolja azt, hogy ki és miért túlértékelt, Petra Freyt meg a többi eurovíziós és nevenincs előadót, a Queen-es szavazásokat, és most épp Michael Jackson van a héten terítéken, és vele kapcsolatban provokál.
2021. ápr. 1. 19:25
4/20 anonim válasza:
Ennyi erővel az összes többi előadó "felsztárolásának" sincs értelme.
2021. ápr. 1. 19:56
5/20 anonim válasza:
3-as, már én is pont erre gondoltam, hogy msot miért nem " túlértékelt " szót használja :D
2021. ápr. 1. 20:16
6/20 anonim válasza:
Ja nem szóltam kulcsszavak közé kitette azért ennyi esze se volt.
Látszik, hogy fiatal vagy. Hallgasd csak a kpopot vagy mi az isten az
2021. ápr. 1. 21:19
9/20 anonim válasza:
kedves kérdező,
mivel tudom, hogy nem először nem tudod elfogadni a tényt, hogy az általad ismételgetett előadók sikeresek lettek, de egyszer segítek még ebben neked és ezután légyszi hagyd el ezt az oldalt, mert többször megválaszolták a kérdést neked.
mentsd le a releváns válaszokat, aztán ha hasonló kérdésed merülne fel 1-1 világhírű, országosan elismert/díjazott előadóval találomra húzz ki 1 választ és érd be azzal. köszi! :)
ehhez hozzátenném én azt a tehetség mellé h "karizmatikus"
nincs pontos definíciója, de hozza magával a kultuszt is, így lesz valaki annyira legenda, amint te már felakadsz.
2021. ápr. 1. 21:54
10/20 anonim válasza:
Nem hagyja el, mert ez már szerintem ilyen kényszerbetegség szintü cucc lehet nála, hogy trollkodik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!