Mi a véleményetek Lil Peepről, XXXTentacionról és Juice WRLDről?
Akár egy regényt is leírhattok. :D
De mindenkit kérek, hogy bőven fejtsétek ki a véleményeteket róluk. Miért voltak jó zenéik, miért voltak jó emberek, miért voltak rossz emberek, megérdemlik hogy híresek legyen, stb.
Mind a három gyenge előadó. Azért, mert nem szeretem a mai zenéket.
16/f
A zenéjükről nincs túl jó véleményem, talán 1-2 számukat hallgatom néha. Nem érzem igazán értékesnek a munkásságukat. Hip hopot hallgatok főleg, de közel sem vagyok "oldhead". Azt gondolom hogy a mai generációból is van több tucat előadó, akik jobb, értékesebb, érdekesebb zenét csinálnak. Nem kell ehhez Tupachoz vagy Eminemhez hasonlítani őket.
Amit tudok X-ről, az alapján emberileg is eléggé unszimpatikus volt, vagy akár nevezhetjük egy agresszív bűnözőnek. A másik kettőről ilyen szempontból nem tudok nyilatkozni.
Nyilván a haláluk eléggé dobott az ismertségükön, de azért azt túlzás állítani hogy csak ezért ismertek, már előtte is nagy rajongótáboruk volt. Ezek szerint sok embert meg tudtak érinteni a zenéjükkel, én éppen nem tartozom közéjük.
Azzal kapcsolatban pedig teljesen igaza van a többieknek hogy egyikük sem legenda. Nem lehet ezzel a szóval így dobálózni. A népszerűség és a sajnálatos korai halál nem tesz valakit legendává. Ha mondjuk csak az elmúlt években tragikusan elment rapperekről beszélünk, akkor aki egy legenda kategória az mondjuk MF DOOM és Nipsey Hussle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!