1/11 anonim válasza:
Volt pár dala ami egész tűrhető még úgy is hogy nem vagyok nagy mumble hip hop rajongó, de nem volt egy nagy eresztés összességében.
2/11 anonim válasza:
Nem igazán. 1-2 száma/featureje bejön de igazából ennyi. Szerintem a keményebb, zúzósabb zenék amiket csinált azok jobban álltak neki. (mint pl. egy Look At Me) Az éneklősebb, lágyabb számai nekem teljesen érdektelenek.
3/11 anonim válasza:
En nagyon szeretem a zenejet. Foleg azt hogy sok jo szama van es valtozatos stilusuak.
4/11 anonim válasza:
Én utálom. Köcsög nőverő kis b....
5/11 anonim válasza:
Én nem szeretem vagy kifejezetten utálom (inkább utóbbi felé hajlok), a kialakult kultuszát viszont gyűlölöm az egybites retardált rajongóival (akinek ne inge etc)
6/11 anonim válasza:
Ő egy idiotta f*szopó b**i és még a zenéi is szarok
7/11 anonim válasza:
Nem tudom miert pontozzák le az embereket... Véleményt mióta mérik százalékban?
Én bírom őt.
8/11 anonim válasza:
Egyrészt hallotról vagy jót vagy semmit.
Nekem tetszenek a zenéi. Rengeteget segített a rosszabb napokon. Elképesztő, hogy mennyi érzelem van a dalaiban. Imádtam a szövegeit. Persze vannak rosszabb számai, de a többség jó.
10/11 anonim válasza:
Ez a halottról vagy jót vagy semmit annyira szánalmas mondás, hogy az hihetetlen..
Akkor Hitlerről is csak a jót mondjuk? Meg Sztálinról? Tök tehetséges politikusok voltak. Amúgy meg emberek millióinak a haláláért felelősek.
tentacion emberileg egy NULLA. EGY nőverő, embereket késelő, primitív állat.
Én elhiszem, hogy a szövegei sokaknak tudnak támaszt nyújtani amikor depressziósak, csak ettől még emberileg egy nulla marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!