Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretitek Xxxtentaciont? Ha...

Szeretitek Xxxtentaciont? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

2020. máj. 13. 11:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Volt pár dala ami egész tűrhető még úgy is hogy nem vagyok nagy mumble hip hop rajongó, de nem volt egy nagy eresztés összességében.
2020. máj. 13. 11:46
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem igazán. 1-2 száma/featureje bejön de igazából ennyi. Szerintem a keményebb, zúzósabb zenék amiket csinált azok jobban álltak neki. (mint pl. egy Look At Me) Az éneklősebb, lágyabb számai nekem teljesen érdektelenek.
2020. máj. 13. 12:07
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
En nagyon szeretem a zenejet. Foleg azt hogy sok jo szama van es valtozatos stilusuak.
2020. máj. 25. 23:27
 4/11 anonim válasza:
53%
Én utálom. Köcsög nőverő kis b....
2020. jún. 20. 10:16
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
Én nem szeretem vagy kifejezetten utálom (inkább utóbbi felé hajlok), a kialakult kultuszát viszont gyűlölöm az egybites retardált rajongóival (akinek ne inge etc)
2020. jún. 20. 16:17
 6/11 anonim ***** válasza:
40%
Ő egy idiotta f*szopó b**i és még a zenéi is szarok
2020. júl. 23. 03:38
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom miert pontozzák le az embereket... Véleményt mióta mérik százalékban?

Én bírom őt.

2020. aug. 28. 18:50
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

Egyrészt hallotról vagy jót vagy semmit.

Nekem tetszenek a zenéi. Rengeteget segített a rosszabb napokon. Elképesztő, hogy mennyi érzelem van a dalaiban. Imádtam a szövegeit. Persze vannak rosszabb számai, de a többség jó.

2020. dec. 17. 12:15
 9/11 anonim ***** válasza:
43%
*halott
2020. dec. 18. 19:01
 10/11 anonim ***** válasza:
79%

Ez a halottról vagy jót vagy semmit annyira szánalmas mondás, hogy az hihetetlen..

Akkor Hitlerről is csak a jót mondjuk? Meg Sztálinról? Tök tehetséges politikusok voltak. Amúgy meg emberek millióinak a haláláért felelősek.

tentacion emberileg egy NULLA. EGY nőverő, embereket késelő, primitív állat.

Én elhiszem, hogy a szövegei sokaknak tudnak támaszt nyújtani amikor depressziósak, csak ettől még emberileg egy nulla marad.

2020. dec. 18. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!