Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Más is úgy gondolja, hogy a...

Más is úgy gondolja, hogy a 2000-es években több színvonalas, értelmesebb zene készült, mint manapság, vagy csak a nosztalgia szépít meg sok mindent?

Figyelt kérdés

'97-ben születtem. A mai zenék közül is meghallgatom a nekem tetsző dalokat, de úgy gondolom, a 2000-es években mintha jobb dalok születtek volna. Amikor kisgyerek és általános iskolás voltam, nagyon sokszor hallgattam a Danubius, illetve a Sláger Rádiót is.

A mai napig nagyon szeretem az alábbi együtteseket: Groovehouse, Desperado, Nox, Crystal, TNT, Zanzibár, United, Hooligans, Fiesta, Bon-Bon.

2021. márc. 23. 18:56
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2021. máj. 18. 17:24
 22/23 anonim ***** válasza:
31%
#4 de innentő kezdve értelmetlen a kérdés. Lehet valakinek az tetszik amik most mennek.
2021. aug. 18. 16:50
 23/23 A kérdező kommentje:
Én csak a véleményekre voltam kíváncsi, nem akartam vitát generálni. Köszönöm a válaszokat!
2021. aug. 19. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!