Más is úgy gondolja, hogy a 2000-es években több színvonalas, értelmesebb zene készült, mint manapság, vagy csak a nosztalgia szépít meg sok mindent?
'97-ben születtem. A mai zenék közül is meghallgatom a nekem tetsző dalokat, de úgy gondolom, a 2000-es években mintha jobb dalok születtek volna. Amikor kisgyerek és általános iskolás voltam, nagyon sokszor hallgattam a Danubius, illetve a Sláger Rádiót is.
A mai napig nagyon szeretem az alábbi együtteseket: Groovehouse, Desperado, Nox, Crystal, TNT, Zanzibár, United, Hooligans, Fiesta, Bon-Bon.
Már a 24 évesek is kezdenek öregedni? :)
Én 27 évesen jutottam el oda, hogy bezárult a kör és onnantól fogva szinte egyáltalán nem érdekelnek az újdonságok. :)
Inkább a nosztalgia...
Számomra a 2000-es évek és a mai kor zenéi közott nincs tűl nagy különbség.
A zene fénykora vitathatatlanul a '80-as ~vekben volt...
Köszönöm a válaszokat!
A '80-as évek dalai egyébként tényleg nagyon jók, bár nekem sok 60-as, 70-es,90-es évekbeli dal is tetszik.
Én úgy gondolom, hogy a nosztalgia szépít meg mindent.
Most is vannak nagyon jó együttesek, előadók. Csak jó helyen kell keresni
Én '87-ben születtem, és régebben sokkal több új zenére kapható voltam, manapság már sokkal monotonabb hangzásúak még a popzenék is, mint ha a fülbemászó dallamokat már nem tartanák divatnak vagy menőnek! Az 1950-es évektől kezdve egészen 2014-ig sorozatban jöttek a jobbnál jobb zenék, maradandó örökzöld nagy slágerek, kb. 7-8 éve viszont alig van már olyan zene, mindössze csak néhány, ami szerintem tényleg jó, a többi csak a felkapottságra megy!
Persze jó dolog nosztalgiázni is, de szerintem amúgyis jobbak voltak a régi zenék, legalábbis az én meglátásom, azon kívül mindenkinek saját ízlés dolga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!