Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Más is úgy gondolja, hogy a...

Más is úgy gondolja, hogy a 2000-es években több színvonalas, értelmesebb zene készült, mint manapság, vagy csak a nosztalgia szépít meg sok mindent?

Figyelt kérdés

'97-ben születtem. A mai zenék közül is meghallgatom a nekem tetsző dalokat, de úgy gondolom, a 2000-es években mintha jobb dalok születtek volna. Amikor kisgyerek és általános iskolás voltam, nagyon sokszor hallgattam a Danubius, illetve a Sláger Rádiót is.

A mai napig nagyon szeretem az alábbi együtteseket: Groovehouse, Desperado, Nox, Crystal, TNT, Zanzibár, United, Hooligans, Fiesta, Bon-Bon.

2021. márc. 23. 18:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Már a 24 évesek is kezdenek öregedni? :)

Én 27 évesen jutottam el oda, hogy bezárult a kör és onnantól fogva szinte egyáltalán nem érdekelnek az újdonságok. :)

2021. márc. 23. 20:41
 12/23 A kérdező kommentje:
Ezt nem gondoltam volna. Nem zárkózom el az újdonságoktól, mert a mai zenék is meghallgatom azt, ami tetszik, viszont úgy gondolom, régebben több jó zene született. :)
2021. márc. 23. 22:40
 13/23 Alex Fly ***** válasza:
100%

Inkább a nosztalgia...

Számomra a 2000-es évek és a mai kor zenéi közott nincs tűl nagy különbség.

A zene fénykora vitathatatlanul a '80-as ~vekben volt...

2021. márc. 24. 00:57
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A '80-as évek dalai egyébként tényleg nagyon jók, bár nekem sok 60-as, 70-es,90-es évekbeli dal is tetszik.

2021. márc. 24. 06:30
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
2021. márc. 24. 16:44
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos cikket!
2021. márc. 24. 16:54
 17/23 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is csak nosztalgia, de ez szubjektív. Nekem személy szerint jobban tetszik a mai zene, mert eljutottunk egy olyan korszakba, hogy a lasabb zenék a hallgatottabbak, míg régen pont hogy a nagyon bulis slágerdalok mentek, legalábbis külföldön, amik annyira fülbemászóak, hogy engem már idegesítenek pl. Avril Lavigne, Katy Perry
2021. márc. 24. 17:11
 18/23 A kérdező kommentje:
Igaz, régebben a pörgősebb dalok voltak népszerűek. Ha olyan a hangulatom, hallgatok lassú, szomorkásabb dalokat is, viszont általánosságban a tempósabb dalokat szeretem.
2021. márc. 24. 17:27
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy a nosztalgia szépít meg mindent.

Most is vannak nagyon jó együttesek, előadók. Csak jó helyen kell keresni

2021. márc. 24. 23:45
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Én '87-ben születtem, és régebben sokkal több új zenére kapható voltam, manapság már sokkal monotonabb hangzásúak még a popzenék is, mint ha a fülbemászó dallamokat már nem tartanák divatnak vagy menőnek! Az 1950-es évektől kezdve egészen 2014-ig sorozatban jöttek a jobbnál jobb zenék, maradandó örökzöld nagy slágerek, kb. 7-8 éve viszont alig van már olyan zene, mindössze csak néhány, ami szerintem tényleg jó, a többi csak a felkapottságra megy!

Persze jó dolog nosztalgiázni is, de szerintem amúgyis jobbak voltak a régi zenék, legalábbis az én meglátásom, azon kívül mindenkinek saját ízlés dolga!

2021. máj. 18. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!