Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Meg lehet tanulni otthon...

Meg lehet tanulni otthon egyedül próbálgatással gitározni?

Figyelt kérdés

2021. márc. 21. 00:33
1 2
 11/19 Waff ***** válasza:
52%
Tudom mire gondoltál, de ha már kérdésre válaszolsz legalább böngészd ki az általad ismert kifejezéseknek a magyar megfelelőjét, ha már nem tudsz magyarul. És továbbra sincs olyan hogy "power akkord"...
2021. márc. 22. 19:12
 12/19 anonim ***** válasza:
60%

Vagy mégis?

[link]

2021. márc. 22. 19:19
 13/19 Waff ***** válasza:
68%
Az a baj hogy te nem tudod megérteni hogy az angol "power chord", az magyarul nem "power akkord", hanem simán csak "kvint" vagy "kvint fogás"...
2021. márc. 22. 20:59
 14/19 anonim ***** válasza:
64%

Sosem értettem ezt az internetes állatfajt, amit te is képviselsz. Ha másba nem is tudsz, akkor belekötsz a helyesírásba, egy fordítási hibába, esetleg valami tök értelmetlen dologba.

Most szerinted ezzel előrébb lett a kérdező, hogy megvitattuk, hogy a power chord az nem power akkord, valamint nem kvint akkord magyarul, hanem kvint, vagy kvint fogás? Nőjj már fel.

2021. márc. 22. 21:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Próbálgatással kezdtem én is a gitározást nagyon régen. A gond akkor szokott lenni ha elakadsz egy szinten és nincs infó vagy aki segíteni tudna hogy a kívánt eredményt elérd. És persze az anyagiak. Ilyenkor szokott az lenni hogy abbahagyják. Ezért is jó az ha gyorsan ismerőseket szerzel, és zenélgettek. Egymástól sokat tanulhattok és persze a muszáj is sokat számít.
2021. márc. 22. 21:47
 16/19 Waff ***** válasza:
52%

Valójában nem a fordítási hiba, és a helyesírás a baj (mindenki elüt néha egy-két betűt, nem erről van szó), hanem az, hogy teljesen értelmetlen dolgokat írsz egy kezdőnek, olyan szavakkal dobálózol amikkel te magad sem vagy tisztába, és ráadásul teljesen téves információkat adsz.

Ha meg valaki szólni mer akkor természetesen be van törve a kis buksid....ejnye-bejnye...

2021. márc. 23. 04:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki felfogta, hogy mi az a power akkord, még te is, de azért muszáj volt beleállnod. Ennek ellenére teljesen értelmetlennek titulálod. Ha téves információ az, hogy leírtam neki az én vázlatos gitártanulási folyamatomat, akkor tovább lehet lapozni. Az én szabadidőmet a kérdezőnek szántam az okból, hogy segíteni szerettem volna neki. Na, veled inkább nem kellett volna foglalkoznom, mert reménytelen eset vagy. Menj el moderátornak valahova, ha ezen tudod kiélni magad, hogy az internet népét cseszteted a konyhanyelvellenes felfogásoddal, ott biztos díjazni fogják.
2021. márc. 23. 11:48
 18/19 Waff ***** válasza:

Szerintem meg máshová szánd a szabadidődet gyökérhangostól, meg barrés power akkordostól, ha már nem tudsz értelmesen válaszolni, nem baj, de hülyeségeket ne írj.

Nah..minden jót...a gyökérhang legyen veled.

2021. márc. 23. 12:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Most képzeld ide mégegyszer a #14-es válaszomat, te túlbuzgó sértődött alsó tagozatos. 🙂
2021. márc. 23. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!