Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a vélemyényetek a Rammstein...

Mi a vélemyényetek a Rammstein-ról, illetve magáról a német nyelvről, és a hard rock/metál zenei műfajról?

Figyelt kérdés

2021. márc. 16. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Én szeretem a rammsteint és a hard rockot és a metált is :)
2021. márc. 16. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Csípem a Rammsteint,németet tanultam vagy 8 évig anno,beszélni nem szeretem, de hallgatni igen.
2021. márc. 16. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Rammstein, nem rossz de nem is a kedvencem.

Túl egyszerű zenét játszanak számomra, néha elhallgatom őket ill. az is nehezít a dolgon hogy angolul tudok és németül nem...

Maga a német szöveg jól hangzik csak nem értek belőle sokat.

Hard rock nálam határesett, a Rush is azt játszik illetve az AC/DC is, sőt még a Deep Purple meg a Led Zeppelin is mégis teljesen más a zenei összetettsége, stíluseszköztára stb.

Alapvetően egy populárisabb műfajról van szó, tiszta énekkel, fogós refrénekkel és riffekkel, egyszerűbb de könnyen megjegyezhető szólókkal. Ebből inkább azt az irányt szeretem amiben van egy kis klasszikus zenei ihlet, illetve jazz. De akkor már heavy prog-nál tartunk amit már meglehetősen szeretek.(Rush, Deep Purple, Led Zeppelin, King Crimson, Uriah Heep stb.)

Heavy metalt már jobban szeretem, sokféle irányzata van amiről regényeket lehetne írni. Röviden, kedvenc műfajom, iszonyat sok jó zenész van de azért itt is meg kell válogatni mit hallgat az ember.

2021. márc. 16. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

Bírom a Rammstein-t, de Metálból a Progresszív és az Avantgarde irányzatokat jobban bírom, illetve még a Gótikus Doom és a Core műfajokat.

A Rockból leginkább az Alternatív, a Szimfónikus és a Blues-Rock nálam a nyerő.

2021. márc. 16. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A Rammstein nálam mindig is az banda volt, amit meghallgatok, ha épp a párom benyomja, de magamtól sosem éreztem rá vágyat. Tehát nincs vele bajom, csak nem fogott meg. Az elborultságukat azért értékelem. :D

A német nyelvet HALLGATNI mindig is szerettem, pedig semmit sem értek belőle. Black metálban kifejezetten jó, ott van például a Bethlehem és a Folterkammer, szerintem mindkettőnek ad egy kis pluszt a német szöveg.

A hard rock nem jön be, viszont a metál számtalan ágazatát imádom, szerintem a legváltozatosabb zenei stílus. Már csak ha a black metált vesszük, teljesen más egy Human Serpent, egy Summoning és egy Psychonaut 4 album. Egy Black Spell és egy Municipal Waste pedig ég és föld.

Sosem lehet megunni, mindig tartogat újdonságokat.

2021. márc. 16. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:
26%
Én a Rammsteinél kicsit zeneibbet, szeretem metálban, Slipknot, System of a Dawn, Korn, Dream Theatre, egészen a Metallica, Megadeth párossal bezárólag.
2021. ápr. 1. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!