A Rammstein milyen lenne Christian Flake Lorenz nélkül?
A Rammstein milyen lenne Christian Flake Lorenz nélkül? Ha ő nem tenné bele a Rammstein zenéibe a szintetizátor effekteket akkor is ilyen sikeres lenne a Rammstein?
Akkor teljesen más metál lenne a Rammstein ha nem lennének benne szintetizátor effektek akkor csak sima metál lenne de így hogy benne vannak az effektek így olyan különleges ipari metál hangzása van.
De mi lenne ha nem lenne benne szintetizátor?
Akkor is ilyen sikeres lenne a Rammstein?
Nem vagyok expert, de szerintem nem a szintetizátortól lesz industrial metal. Amúgy szerintem sikeresek lennének, de valószínűleg nem ennyire.
Flake nekem olyan, mint egy kis extra fűszerezés, kicsit feldobja az egészet. Nélküle is működik a dolog, de nem valami egyedi, inkább egyhangú. Amúgy én bírom azt az embert, egyszerűen tökéletesen alkalmas arra, hogy hülyét csináljanak belőle. :D
Én is azért szerettem a Rammsteint a zenéin kívül ,hogy az összes eredeti tag még meg van a mai napig.
Ha bármelyikük is kiválna a zenekarból az már nem az a Rammstein lenne amit megismertünk.
Flake-t meg különösen kedvelem feldobja a bandát a koncerteken ő szerepel legtöbbet a show-ban , vicces is ahogy Till mindig megaláza megsüti megveri stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!