Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Másnak is ennyire bejön a...

Másnak is ennyire bejön a (G)I-DLE új albuma az "I burn"?

Figyelt kérdés
Kb egész nap tudnám hallgatni, főleg az "Alone in winter"-t és a "Moon"-t, de persze mind nagyon tetszik. Igaz nem azok a vidám, pörgős zenék, de sztem nagyon érzelmesek és igényesen meg vannak írva. Mások is így vannak vele? Vagy nekem van fura ízlesem?

2021. márc. 13. 23:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
10%

Remek példa erre (a szabályozásra) a kérdező 17-es kommentje

Te az 5-ős válaszban nem a kérdésre válaszoltál el vitted a kérdést úgymond vitat nyitottál az nem probléma mert mindketten szeretitek az albumot! Az probléma ha más írt független dologról!

2021. márc. 15. 01:32
 22/27 A kérdező kommentje:

Két pipa. Először is ő válaszolt a kérdésre, és akárhányszor olvasom vissza, te keztél el vele veszekedni. És nem arról van szó, hogy kétszínűsködnék, mert az egész vitát egyértelműen te indítottad.

Idézzem a kommented, vagy visszaolvasod magad? Úgyhogy ha kérhetem, akkor hagyd abba.

2021. márc. 15. 01:34
 23/27 A kérdező kommentje:
Lehet folytatni nyugodtan privátban, ha vmi nézeletérés van, de 80 komment az egyáltalán nem ide tartozó vitàról szól, akkor senki nem fog válaszolni a kérdésre. Úgyhogy aki vitatkozni akar az menjen és tegye ezt privátban. Ez mindenkire vonatkozik, nem csak a két pipásra.
2021. márc. 15. 01:39
 24/27 anonim ***** válasza:
8%

21 látod erről beszélek amikor ferditesz!

Egy Szoval sem mondtam hogy aki lepontoz annak azonos a véleménye! De tényleg! Te mégis fact-ként állítod!

És amiket írsz

“ Kizárólag a miértjét nem értem, amit az illető csinál.”

“ Nem ezt pont az, hogy számdékosan pontoz le mindenkit csak úgy szórakozásból. Nincs igazam?”

Saját magadnak meg valaszoltad méghozzá előbb is magyarán a válasz előbb meg volt mint a kérdés! Akkor nos tisztában vagy vele hogy miért!

Nem ért veletek egyet!

Igen asszem pont van még 1 másik 4 pipas de ez csak 2 ember de én nézem az irás képet is szerintem biztos hogy te voltál

Nem akartam beléd kötni azt láttam hogy te említettél meg már több kérdésnél is -.-“ valamint hogy többször ki írtad (4 pipások) hogy “jaj”

Ezért írtam amit írtam a kérdéshez meg te is csak az 1-es válaszban szóltál hozzá nem? Persze neked alanyi jogon jár a vita illetve nem a kérdésre valaszolás mert neked is tetszik az album?! 🧐

Láthatod a kérdező id ezen a véleményen van! 😂

És az hogy ez annyira zavar minden jel arra mutat hogy bizony zavarja az egódat már bocs de én Kibirom ki pontoz le tudom hogy van más vélemény tudom jól hogy valakinek a pedofília teljesen természetes (sajna volt ilyen a környéken…ráadásul leszbikus nő volt) de ettől még nem akarom figyelmen kivul hagyni és beállítani nem létezőnek mert léteznek még ha nagyon nem értek velük egyet nem fogom ellehetetleníteni miközben azt mondom hogy nézz félre ha valami nem tetszik… csak vitába megyek velük… ezt te nem tudod elfogadni a látottak alapján de szerintem lassan kapisgalod hogy nem lehet elfojtani őket és nem létezőnek tituálni avagy vagy jot vagy semmit elven

2021. márc. 15. 01:44
 25/27 anonim ***** válasza:
8%

Kérdező latom nem akarod meg érteni! Hiába válaszolt elsonek utána más témát hozott fel! De a te kiállítások alapján senki sem mehet félre mert ez a te alanyi jogod (illetve akiknek tetszett az album)

Persze ezt úgysem fogod felfogni mert itt nyogom el sokadik alkalomra.............. 😵😵😵😪

2021. márc. 15. 01:46
 26/27 anonim ***** válasza:
87%
Hogy ezek után egy kicsit vidámabb választ kapjál, igen, nekem is nagyon tetszik az új albumuk! A lányok hangja itt is csodaszép, a dalok érzelmesek, és gyönyörűek. 😊
2021. márc. 24. 10:53
 27/27 A kérdező kommentje:
Ki az a nyomott agyú, aki lepontozta a 26-os válaszolót? Ha nem tetszik az album, akkor írd meg. Ezért tettem fel a kérdést, de ne pontozzunk le valakit az ízlése (egyébként jó ízlése) miatt.
2021. márc. 28. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!