Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Másnak is ennyire bejön a...

Másnak is ennyire bejön a (G)I-DLE új albuma az "I burn"?

Figyelt kérdés
Kb egész nap tudnám hallgatni, főleg az "Alone in winter"-t és a "Moon"-t, de persze mind nagyon tetszik. Igaz nem azok a vidám, pörgős zenék, de sztem nagyon érzelmesek és igényesen meg vannak írva. Mások is így vannak vele? Vagy nekem van fura ízlesem?

2021. márc. 13. 23:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
10%

Kérdező a kérdésre nem tudok választ adni mert nem lattam nem hallgattam olyanra meg nem mondok semmit sem amivel nem vagyok tisztában…

Én csak a 4 pipas második vagy sokadik kommentjét e reagáltam mert több topikban ezen nyavalyog hogy valaki nem értett vele egyet...! Remelem ez elég kulturált volt…!

2021. márc. 15. 01:08
 12/27 anonim ***** válasza:
8%
Kérdező 1 fiókot használok csak! Nem elvezkedek azon hogy több fiókok van és úgy csinálom a dolgokat különben itt mindenki 1 pipas lenne én meg 5… -.-
2021. márc. 15. 01:09
 13/27 anonim ***** válasza:
10%
Ja és csak szólok nálam is van 30%-os lepontozó de nem érdekel én elfogadom a különböző véleményeket legalábbis nem akarom el hallgattatni azokat akiknek más véleményük van csak szembe megyek velük és elferditeni sincs szándékom a valóságot
2021. márc. 15. 01:10
 14/27 anonim ***** válasza:
24%

Te ekkora iq betyár vagy komolyan? Szted az a mondat mit jelent, hogy " A másik, meg te vagy..." Ezt azt jelenti, hogy azonosÍtottalak a lepotózóval? Megint nizonyítottad, hogy semmit nem fogsz fel abból amit más ír, csak azt keresed, hol köthetsz bele.

És megmondtad sztem nem egyszer, hogy nem az egómat sérti, csak enm értem, hogy ez a nyomorék mit élvez benne, hogy lepontoz mindent.

Egyébként az a mondatom is pont arra utalt, hogy rád gondolok mikor írtam, hogy "A tiédet is, az enyémet is, mindenkiét. Érted? ". Ez a mondta pont azt jelenti, hogy rád gondoltam amikor a 30%os lepontozóról beszéltem. Tudom, hogy nem te vagy, mert magadat nem tudod lepontozni, te iq betyár.

2021. márc. 15. 01:12
 15/27 anonim ***** válasza:
55%
Pont egy jóval korábbi kommentemben írtam le ugyanezt mint amit a 14-es válaszodban leírtál, hogy téged is lepontoz ugyanúgy. De ezt is képtelen voltán elolvasni, mert csak az a számít, hogy fröcsöghess másokra.
2021. márc. 15. 01:13
 16/27 A kérdező kommentje:
Kétpipás úriember, ha kérhetem, akkor vagy a kérdésre válszolj, ha meg nem tudsz, akkor kérlek a többit tartsd magadban, mivel nem vitafórumot szeretnék nyitni, hanem választ kapni a kérdésemre. Köszi
2021. márc. 15. 01:16
 17/27 anonim ***** válasza:
10%

Na igen erről beszélek 15! Csak ezt tudod! Ferdíteni

De legyen akkor kulturált beszélgetés oke? Lássunk kibírja tovább!

Az hogy több kérdésnél is panaszkodsz hogy jaj valaki le pontozott de nem irt semmit az csak arra utal hogy nagyon szúrja az egódat ahogy itt vagy 4 pipaval de többen nem értenek veled egyet!

Valamint amikor engem megemlítettél akkor én még nem írtam ezért nem lehettél tisztában azzal hogy én vagyok vagy sem!

Az meg a másik hogy nagyon sokszor nem is cimezek neked vagy a kommenteloknek választ hanem a kérdezőnek van hogy nyersen fogalmazom meg van hogy full normalisan még is van pár (mindig 3 ember) aki lepontoz még akkor is amikor sokan pontoznak fel! Egyertelmu hogy te vagy a “bandád” ugyan azt csinálja amiért nyafogsz

+ a nem neked és kommenteloknek szánt választ egyéni sértésnek érzed mikor abszolut nincs közöd hozzá úgymond bele kontárkodsz mindig olyan szöveggel “jót vagy semmit” egy olyan meglatasod van és 1 pár személynek itt hogy csak az írhat ide csak az formalhat véleményt csak annak lehet véleménye akinek ugyan az mint nekünk! Úgymond be szabályoznád a szavad véleményt (még ha amugy sértő is) miközben azzal a szöveggel jössz hogy ha nem tetszik félre kell nézni

Na nekem ezzel volt problémám és még most is!

Hogyan is várhatod el hogy olyant

Mondasz hogy ha nem tetszik akkor félre lehet nézni miközben te magad és az azonos véleményűek vagytok a kivételek ez alól és mindneki mást be szabályoznátok?

2021. márc. 15. 01:23
 18/27 anonim ***** válasza:
12%

Kérdező ez esetben mond meg a 4 pipas uriembernek is mert ő sem a kérdésre válaszolt már hanem vita fórumot nyitott! Vagy ô a kivétel mert neki is tetszik az album? 🧐😅

Nem kell kétszínűnek lenni

2021. márc. 15. 01:24
 19/27 anonim ***** válasza:
12%

16 tisztázzunk oke?!

Te az 5-ős kommentben írtad ezt mikor 30 és 72%-os is le pontozott meg még ki is hangsúlyoztál engem

Én ezután írtam neked!

2021. márc. 15. 01:27
 20/27 anonim ***** válasza:
78%

Jó akkor kulturáltan folytassuk.

1. Miből gondolod, hogy az, hogy valaki lepontoz minden egyes választ, nézőponttól függetlenül az azt jelenti, hogy egyezik a véleménye. Mivel minden nézőpontú kommentet lepontoz. Nem ezt pont az, hogy számdékosan pontoz le mindenkit csak úgy szórakozásból. Nincs igazam?

2. Nem én vagyok az első akinek ez szemetszúrt és nemtetszését fejezte ki. Lehet, hogy szerinted mindegyik én voltam, de nem. Vannak mások is akiknek 4 pipájuk van, nem mind én vagyok.

3. Most azért bevallhatod, hogy egy dekát sem szóltál hozzá a kérdéshez, csak kizárólag belém akartál kötni, de javíts ki, ha nem így van.

4. Nem szúrja az egómat a lepontozás, de szerintem ezt már mondtam. Kizárólag a miértjét nem értem, amit az illető csinál.

2021. márc. 15. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!