Miért támadják olyan sokan Missht? Miért baj, ha valaki művész?
Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 19:13
21/43 A kérdező kommentje:
Akiket felhoztatok például Ákos szerintem semmit nem tett le Misshel ellentétbe. Missh számainak legalább van mondanivalója. Egy 21. századi költő! Ahogy elnézem sajnos tényleg nem értékelik az igazi művészeket, csak haláluk után.
2021. márc. 14. 17:47
22/43 anonim válasza:
Miért nem követsz el magadon autofellációt?
(magyarul szopd le magad)
23/43 A kérdező kommentje:
Nagyon értelmes lehetsz. Gondolom egy Ákos fan.
2021. márc. 14. 19:02
24/43 anonim válasza:
Amióta elgurult nála a gyógyszer nem hallgatok Ákost.
25/43 anonim válasza:
Az Ákosos példát én se értem, de szerintem a legtöbben nem is rá gondoltak. Viszont Missh ettől még nem lesz értékesebb személy. Ugyan olyan tucat rapper lesz, mint a magyar rapperek 99%-a. Magyar zenéből nem véletlen, hogy csak punkot hallgatok. Tudok mondani jó pár olyan külföldi zenekart, akik többet tettek le az asztalra, mint Missh valaha is fog. Például a Slipknot, Skillet, Lordi, de tudok mondani fiatalabb zenekarokat is, mint például a The HU, vagy az Elyne.
26/43 A kérdező kommentje:
Te most komolyan világhírű zenekarokat hozol fel? XDDD
ENNÉL MÉG AZ ÁKOS IS JOBB PÉLDA VOLT
2021. márc. 14. 19:41
27/43 anonim válasza:
Minek példálózzak Missh szintű zenészekkel? Akik az ő szintjén vannak, pont azért vannak ott, mert ők se jobbak. A híresebb zenekarok meg pont azért híresebbek, mert jobbak. De direkt hoztam példának a The HU-t és az Elynet is. Ők nagyjából hasonló ideje kezdték a pályafutásukat, mint Missh. Tehát, velük mi a probléma? Ők mért nem jók példának?
28/43 anonim válasza:
Na az Ákost én dobtam fel nem tett le többet mint egy kábitoszeres csöves gyerek ne röhögtess már . aranyfonográf mond valamit ? viva comet dij aranylemez mond valamit? angliai turné usa turné? nézzél már utánna bazdmeg . ha meg annyira a rappzenét forszirozod .itt a rappkirály és ez pont aktuális https://www.youtube.com/watch?v=AmlmlWw94l4
29/43 anonim válasza:
Srácok, nem veszitek észre, hogy trollkodik?????? :DDddd
30/43 A kérdező kommentje:
27 nemzetközinél elég nagy különbségek vannak baszod xd
Ha Missh nem Magyarországra születik egyértelműen milliárdos nézettségeket csinálna, mert ott értékelik a tehetséges művészeket.
28 Viva comet díjnak semmi jelentősége. Az hogy kiment turnézni miért nagy cucc? Gondolom itthon senki nem kereste. Nem úgy, mint Missht.
Tkyd egyenesen arányos a karrierjével, kis töpszlibomba. Például Funktasztikusnak se lenne semmi esélye Missh ellen legyen az beef vagy bármi.
2021. márc. 15. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!