Miért támadják olyan sokan Missht? Miért baj, ha valaki művész?
Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 19:13
11/43 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nagyon sajnáljuk, ha nem tetszik a válaszunk, de én (mint lediplomázott képzőművész:)) is azt mondom, hogy ez inkább primitív, mint művészi :)))
Annak pedig, aki linkelte azt a sem emlék, sem varázslat feldolgozást. Nem attól lesz valaki okos, művelt, művészi, hogy egy régi magyar verset megzenésít hahahaha
Egyébként én 25 éves vagyok, és nagyon nem egy konzervatív gondolkodásmódú lány, szóval a "kőkorszaki" és a "boomer" jelzők után találj ki mást.
12/43 anonim válasza:
Mondjuk lehet, hogy azért támadják annyian, mert ugyan azt a szart gyártja, mint Lil G, Tiah, T. Danny, és az összes többi, hasonló kaliberű rapper. Gyakorlatilag futószalagon jönnek az ilyenek.
13/43 anonim válasza:
Egészen eddig azt se tudtam, ki ez a tag, azt se tudom, mivel támadják, hányan, hol, miért... De szerintem nincs olyan előadó, akit nem támadnak. Akinek vannak imádói, annak mindig lesznek utálói is. Ez a szakmával jár.
14/43 anonim válasza:
2 albumot kiadott Ágnes Radnoti és Jozsef Attilátol. csak rzékeltetni szerettem volna hogy az a müvszet amit ö csinál a zenében .vagy Ákos csinál . Nemez mish bish vagy kicsoda
16/43 anonim válasza:
17/43 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=IGt9DG_-mEg kb itt még elfogadhato jeppej volt de azota mélyrepülés
18/43 anonim válasza:
Egy alkoholista gyerek felnőtt testben. Nem művész. Zenész igazából, akinek vannak jó számai csak tömeggyartas szerintem, amit a legtöbb előadó készít is Magyarországon . Kb mindegyik száma a szerelemről, szakitasrol meg arról szól hogy ő mekkora gengszter meg stb. ezer balvanyozzak többségben 14-16 évesek. Emberileg nulla, amit láttam tőle főleg az insta sztirijai alapján. El akarja játszani a menő és bölcs "művészt" de nem megy neki.
19/43 GS Adm1n Z válasza:
Ez most komoly?! Van olyan, aki Ákosra hivatkozik, mint művészi mérce? Öngól...
20/43 anonim válasza:
igen én voltam Ákos nagyon jó énekes A bonanza óta 1984 orwell mond neked valamit ??? ezt nézd Latinovics mond neked valamit . a zengyar e müvészet igen is itt kezdödik ma magyar nyelvü zenemüvészetet számomra csak ágnes és ákos jelenti https://www.youtube.com/watch?v=5bRqB-s_d4Y 33 vagyok szoval fiatal sok mindenhez de a zenéhez értek azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!