Mi a kedvenc kpop számod?
BTS- Make It Right
Azért ez mert ezzel a számmal ismertem meg a K-POP-ot
Ateez - Utopia
Taemin - 2 kids
SuperM - Wish you were here
Jonghyun - White t-shirt
Lee Hi - Holo
Ezek az állandó kedvenceim, de mindig van egy-két szám, amire rá vagyok kattanva, pl most a SHINee új albuma ilyen
Nagyon nagyon nehéz erre válaszolni. Mert most az a kedvenc amit legtöbbet hallgattam életemben? Vagy az amit jelenleg a legtöbbet hallgatok? Ez így túl nehéz XD
De talán jelenleg:
Twice - I Can't Stop Me
De nagyon nagyon sok új szám is tetszik, pl Bicycle Chunghától, vagy Taemintől a Criminal és sorolhatnám.
Viszont szeretem az olyan klasszikusokat is mint:
Big Bang - Bang Bang Bang
4minute - Crazy
vagy
bármelyik SNSD szám
vagy kicsit későbbről:
Twice - What is love?
Red Velvet - Bad Boy
stb.
Több mint 12 éve hallgatok kpop-ot, ezért nagyon nehéz választani, de tény, hogy 2020. október 26.-a óta az I Can't Stop Me-t hallgatom a legtöbbet. A 250 millió megtekintésből legalább a fele én voltam XD
Stray Kids - Maze of Memories, Side Effects
NCT127 - Highway to Heaven
Twice - Cry For Me, Scorpion, Oxygen
IU - Love Poem, eight
Blackpink - Stay, Hope Not, Love To Hate Me
Dreamcatcher - Odd Eye, Tension
Stella Jang - Villain
MCND - Ice Age
Dawn - Dawndididawn
Itzy - Cherry
Igazából mindig változik hogy miket hallgatok legtöbbször, ez a mostanában legtöbbet hallgatott listám aztán tuti van egy pár szám amit így hirtelen kihagytam. Mondjuk nálam mindig elég hangulatfüggő hogy mit hallgatok (de ez szerintem a számokon is látszik, elég különbözőek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!