1/11 anonim válasza:
A múltkor még túlértékelt volt.
Vagy azóta minden megváltozott?
2/11 anonim válasza:
Nem alulértékelt. Amúgy meg 30 éve nem létezik, a mai fiatalok számára a mai zenék érdekesek.
3/11 anonim válasza:
VÓTMÁ!
Nem únod még ezt a sorozatos alulértékelt kérdéseket...????
5/11 anonim válasza:
Legalább nem " miért utálják ennyien " el kezdi.
Kéne egy oylan rendszer am, hogy x törölt kérdés után automata banna, akkor elgalább regelhetne mindig ujra az itteni troll, toplistában ki lehet szurni a három profilját a feltünöen magas kérdés pontokkal...
7/11 anonim válasza:
Mert normális zene. Kifogástalan énektechnika, dallamos zene és értelmes szöveg.
Ezek nem túl kelendőek a mai világban....
9/11 anonim válasza:
Hát szerintem meg mostanában egy kissé túl is hypeolják. Nem azt mondom, nagyon jó zenék jó szövegekkel. Csak az a nagy imádat, ami a Bohém Rapszódia óta körülveszi, engem már lassan zavar is. Minden albumukat hallgattam, már vagy 14 éves korom óta nagyon szeretem őket (most 19 vagyok) és amikor a Queenes pólómat megdícséri valaki ezzel a szöveggel hogy "én is nagyon imádom a Queent" majd kiderül hogy az illető hallotta vagy három számukat, az kissé zavaró tud lenni :D Csak annyit akarok mondani hogy manapság már divat szeretni a korosztályom köreiben is.
10/11 anonim válasza:
Azért, mert a nép csak az ilyen Queen meg Michael Jackson meg hasonló celebekre van rákattanva!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!