Szerintetek Lady Gaga "civilként" is ilyen extravagáns vagy csak a sztárimage része?
Mit értesz extravagáns alatt? Ha a kinézetét akkor szerintem a spéci ruhák elmaradnak, de a smink/haj az ugyan az. Ha a viselkedésére gondolsz, akkor szerintem az is hasonló, de nem tudnám elképzelni hogy teljesen ugyan úgy viselkedjen mint a színpadon.
Vegyük példának Marilyn Mansont. Azért őt, mert ő azért sokkal igényesbb zenét csinál, ezért jó hozzá viszonyítani. Azt olvastam valahol hogy smink nélkül még senki nemnagyon látta, max a felesége, barátok, stb. De abban meg teljesen biztos vagyok, hogy amikor a nézeteiről ír, azt teljesen komolyan gondolja civilként is, csak a sztárimidzsébe viszi bele.
A belinkelt képen például smink nélkül van, a párjával volt a tengerparton és ott teljesen átlagosan nézett ki, sztem ez csak az image része.
Ezt a képet én is láttam. :D Írták is az újságok hogy átvan fotoshoppalva mindene a vidiken és a képeken. :D És láttam régen Gaga-t hidd el nekem hogy tréül néz ki. És csak azért futott be mert hosszú hajú parókát vett fel és lefogyott pár kilót és nem nyomi zenét játszik mint régen,ajánlom keress rá a régi Gaga-ra mernék fogadni h nem is mernél rá. XD
Jah és: ÜDV: Egy Lady Gaga fan voltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!