Léteznek ilyen extravagáns játékok?
jahh és normális legyen..valami akció, vagy rpg egyeltalán.
vagy létezik a Földön olyan 3D akció játék, amiben nem kell semmit sem "megölni"?
-csak kíváncsi vagyok, nem létezik, hogy annyira szűkkörű lenne a játékpiac, h csak ilyeneket adna ki
-vagy pl. olyan, hogy a főhős nem 2 lábú, hanem 4 lábú legyen, v ilyensmi :)
3D legyen
de ne olyan my little pony szerűségeket írjatok :)
komoly játékokra lennék kiváncsi
autó kizárva, logika, stratégia is
Az akciójátékoknak épp az a lényege, hogy valaki ellen harcolsz, aminek következménye, hogy meg is kell ölnöd.
Vannak nagyon ritka kivételek, például az Ultimate Paintball Challenge, de ezek általában mennek a süllyesztőbe.
http://www.youtube.com/watch?v=nO3EBDtT5F8
Esetleg a Portal, ami sikeres is, de az inkább logikai.
azt hiszem én is tudok 1et. Free Running a neve. valamikor réges rég 1X letöltöttem, de nem játszodtam vele, mert indult el, de ilyen vagány parkour játék(Mirror`s Edge őse)
jó kevés ilyen játék van, úgy látom
HULK.
Ebben végülis megölni senkit nem kell,csak jól oda vágni de nem hal meg senki csak el ájulnak a nagy ütéstől xD.
És azt hiszem a főhös is elég extrém.Igaz csak 2 lába van,de nagy lábak és zöld.3D is.Szerintem tökéletes
- normális
- kaland
- 3D
- nem kell semmit sem "megölni"
- logika!!!!
Ezek alapján ajánlom neked a Garry's Mod -ot =D
pont most lement az ára mindössze 2 Euróba kerül!!!! (leszedheted torrenten is, de megéri az árát)
Itt egykis rövid leírás róla:
A Garry's Mod egy fizikai „homokozó”. A szokványos játékokkal ellentétben itt nincsenek előre meghatározott célok vagy feladatok. Tőlünk megkapod a játékszereket, aztán játszhatsz kedvedre.
Objektumokat hozhatsz létre, és összehegesztheted őket, hogy megalkosd saját gépezeteidet, legyen az autó, rakéta, katapult, vagy valami olyasmi, aminek még neve sincs; csak rajtad áll.
Akkor se aggódj, ha az építés nem megy túl jól! Mindenféle karaktereket is beállíthatsz vicces testtartásokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!