Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » "Znázsödő Nóunn lájk jú Héy...

"Znázsödő Nóunn lájk jú Héy Héy" Melyik lehet ez a szám, valami '80-as/'90-es évek beli lehet, stílusra hasonlít az Army of lovers /Crucified/ Revolution -számokra. Mi lehet a címe?

Figyelt kérdés

Itt még próbáltam kicsit hosszabban is leírni:

Imúná izúká válemez názsödő

(Tudom, hogy ez az imúná, izúká a Csonthulyében van; de úgy emlékszem, itt is valami hasonlót énekel; tehát az Army of lovers-stílusára hasonlít; de lehet,hogy totál nem ők. Nem az Obsession című szám; de szóval tehát beleillene szerintem az Army of lovers stílusába.)

És ilyen félig francia-félig angol dolog rémlik; de tehát ez is abból, amit leírtam, hogy ez a "znázsödő, nóone like you"; és van benne kórus is, amikor többen énekelnek egyszerre; és valami szexi, szenvedélyes szám szerintem. Pasi hang szerintem tuti, hogy volt benne.

2021. febr. 24. 18:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Megnéztem, Adele 2006-7-ben már kezdegette bontani zenei téren a szárnyait de tehát teljesen más stílus, őnála ez jóval korábbi dal; akkor szűkítsük mondjuk a dalt 1980-és 2005 közöttire. De és egyébként alapvetően egy pasi rémlik, hogy ő a fővokál, nő lehet, hogy nem is volt benne. De tehát csak a pontosítás kedvéért írtam ezt most ide; de tehát még jóval Adele énekesi karrierjének kezdete előtt volt; meg még akkor nem is futott be; biztos, hogy ő még nem volt ismert, legalábbis széles körben nem; amikor kijött ez a szám, amelyikre vonatkozik a kérdés.
2021. febr. 25. 18:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy kicsit megy a francia írás, de... azért annyira mégse, hogy ezt ki tudjam bogarászni...

Próbálkoztam, de nem találtam semmit

2021. febr. 25. 18:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom kérdező,azthittem Adelle,bocsi a téves válaszért.
2021. febr. 25. 19:03
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem baj, köszönöm az eddigieket; azért még várok!. :):)
2021. febr. 25. 19:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

esetleg kiénekelnéd a dallamot?

sokat hallgatok retrót, de így nem tudom beazonosítani 😃

2021. febr. 26. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!