"Znázsödő Nóunn lájk jú Héy Héy" Melyik lehet ez a szám, valami '80-as/'90-es évek beli lehet, stílusra hasonlít az Army of lovers /Crucified/ Revolution -számokra. Mi lehet a címe?
Itt még próbáltam kicsit hosszabban is leírni:
Imúná izúká válemez názsödő
(Tudom, hogy ez az imúná, izúká a Csonthulyében van; de úgy emlékszem, itt is valami hasonlót énekel; tehát az Army of lovers-stílusára hasonlít; de lehet,hogy totál nem ők. Nem az Obsession című szám; de szóval tehát beleillene szerintem az Army of lovers stílusába.)
És ilyen félig francia-félig angol dolog rémlik; de tehát ez is abból, amit leírtam, hogy ez a "znázsödő, nóone like you"; és van benne kórus is, amikor többen énekelnek egyszerre; és valami szexi, szenvedélyes szám szerintem. Pasi hang szerintem tuti, hogy volt benne.
Egy kicsit megy a francia írás, de... azért annyira mégse, hogy ezt ki tudjam bogarászni...
Próbálkoztam, de nem találtam semmit
esetleg kiénekelnéd a dallamot?
sokat hallgatok retrót, de így nem tudom beazonosítani 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!