"Znázsödő Nóunn lájk jú Héy Héy" Melyik lehet ez a szám, valami '80-as/'90-es évek beli lehet, stílusra hasonlít az Army of lovers /Crucified/ Revolution -számokra. Mi lehet a címe?
Itt még próbáltam kicsit hosszabban is leírni:
Imúná izúká válemez názsödő
(Tudom, hogy ez az imúná, izúká a Csonthulyében van; de úgy emlékszem, itt is valami hasonlót énekel; tehát az Army of lovers-stílusára hasonlít; de lehet,hogy totál nem ők. Nem az Obsession című szám; de szóval tehát beleillene szerintem az Army of lovers stílusába.)
És ilyen félig francia-félig angol dolog rémlik; de tehát ez is abból, amit leírtam, hogy ez a "znázsödő, nóone like you"; és van benne kórus is, amikor többen énekelnek egyszerre; és valami szexi, szenvedélyes szám szerintem. Pasi hang szerintem tuti, hogy volt benne.
de azét köszönöm a próbálkozást; kérlek,hogy figyeljetek az elhalandzsázott részemre
Meg az kicsit olyan sejtelmes-szenvedélyes szám. Még tehát enyni jutott eszembe róla.
Hát amit én ismerek, félig francia és angol az ez, de sok köze nincs ahhoz amit leírtál xddd
Nem talált sajnos egyik sem. Adele-t tutira kizárnám, ő még akkor évekig nem volt a pályán, meg a stílus is más.
A linkelt számnál (Ennél: GIMS & Sting - Reste) pedig kicsit pörgősebb, táncosabb szám. Mármint, erre is lehet táncolni, de ennél pörgősebb tehát.
Aki hallotta már, annak a "znázsödő, noone like you) -ról be kéne ugrania, max azt tudom elképzelni, hogy a címe nem ugrik be. De amúgy még tovább mennék, kitolnám mondjuk olyan 2007-ig az intervallumot; tehát 1980 és 2007 közöttire tenném ezt a számot; tehát aki ebben az időben hallgatott pl Sláger rádiót, vagy ahhoz hasonló stílusú rádiót; annak szerintem be ugrania, hogy mi ez; max a címe nem jut eszébe. Ez a refrén-része volt a dalnak. Vagy akkor azt mondja meg valaki, kérlek, hogy hogyan kell leírni azt, hogy znázsödő, hátha közelebb lennénk; ez francia szónak tűnik nekem;kérem, írja le ide, aki tudja. Hátha azzal már el tudunk indulni /továbbhaladni a keresésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!