Aki szereti a BTSt, ki a kedvenc énekesetek innen?
Attól még a rappereknek is jó hangjuknak kell lenni. Meg amúgy választási lehetőségek között az összes fiú ott volt, nem csak a vokálosok, akkor miért ne választhatná mindenki azt akit szeretne? Nem azt kérdezték ki énekel a legjobban, hanem hogy ki a kedvencünk. Tehát teljesen jogosan választhat bárki bárkit, nem csak a vokálosokat. Fogadjátok már el, hogy ízlések és pofonok, mindenkinek más tetszik.
Nekem egyénileg Suga számai jönnek be a legjobban, nem azért mert ő a legjobb, egyszerűen csak mert ez tetszik. Szóval nem fogom Jungkookot választani, akkor se ha őt is, meg egyébként mindegyiküket szeretem.
Yoonginak nincs enekhangja :DD Semmi, de aranyosan probalkozik, de inkabb maradjon a Rapnel, az megy neki :3
Kerdesre valaszolva, Taehyungnak a leg szimpatikusabb, es /szerintem/ a legszebb hangja :))
Egyik sem
Mind a nemtudomhányan fos szarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!