Aki szereti a BTSt, ki a kedvenc énekesetek innen?
Nekem régebb kifejezetten nem tetszett Jk hangja, mostanában kezdtem csak rájönni, hogy valójában nagyon bejön.
Namjoon ha énekel az uhh nekem nagyon 💯💯
Jimin, Yoongi és Jin hangja nekem kifejezetten nem tetszik
Taehyungén nagyon, Jhope meg hát nem tudom, olyan 10/6
Nekem Jungkook hangja tetszik az összes közül a legjobban.
És nem, ezzel nem azt mondom hogy a vocal line többi tagjának nem jó a hangja vagy valami, egyszerűen szerintem Jungkooknak van a legstabilabb és legjobb hangja. Igen, néha elég nagy levegőket vesz éneklés közben, ettől függetlenül szerintem nagyon jó énekes.
A rapline-ból kétség kívül Hoseok-nak van a legjobb hangja,viszont ha Namjoon oda teszi magát, szerintem még neki is elfogadható.
Yoonginak nem valami elragadtató,viszont a rappelésben kiváló (jó ez rímelt :D)
Összességében,mindenki saját maga dönti el melyik tagnak tetszik a hangja,ezek szubjektív vélemények,kinek milyen jön be.
Valaki szerint Taenek, valaki szerint Jiminnek/Jinnek és így tovább (és mégegyszer megjegyzem, nekik is nagyon jó hangjuk van!)
Én ilyen téren Jungkook párti vagyok,mert azért valljuk be,az a srác arany torkú.
Nálam abszurd Jungkook a befutó és amúgy nem értem Yoonginak miért van jobb hangja a szavazatok szerint
Emberek Yoongi rapper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!