Létezik még olyan emberi lény ezen a bolygón, aki hallgat Depeche Mode-t, Deep Purple-t, Alice Coopert, Scorpionst...?
Egy 16 éves lány vagyok, aki rock zenén nőtt fel és minden vágya, hogy egy igazi rock koncerten tombolhasson a barátaival. Félek, hogy ez az idő már elmúlt:/
Az én ismerőseim körében még csak nem is ismerik ezeket az együtteseket. Maximum hallásból a Nirvana-t, GD-t, BVB-t. Ezért félve kérdezem, hogy akad-e közöttetek valaki, aki még hallgatja őket? Ki a kedvenc együttesetek?:D
Ezek eléggé ismert bandák nem mellesleg, mainstream vonalt képviselték még 30-40 éve vagy éppen régebben.
"Félek, hogy ez az idő már elmúlt"
Ez hülyeség, voltam kint több koncerten is és azért voltak fiatalak, köztük voltam kint a Deep Purple-n is ahol nem csak 50-60-as korosztály volt ott. Szóval ezeknek a zenéknek megvan a célközössége de hozzáteszem hogy teljesen más stílus.Deep Purple nem kicsit más mint egy Depeche Mode.(nyilván simán lehet aki mind kettőt szereti csak a felsorolás fura így)
Természetesen hallgatok néhányat közölük, Deep Purple-t már csak azért is mert Ritchie Blackmore és Steve Morse a kedvenc gitárosaim között van. A többit a felsoroltak közül nem. Nirvana-t maximum játszani szoktam, GD-nek max a korai szakaszát szeretem de számomra jobban fekszik a komplex zenei vonal.
Amúgy rengetegen ismerek a régebbi mainstream bandákat, maximum a környezetedben nem de az nem azt jelenti hogy ne lenne rájuk igény.
Én csak régi rock zenekarokat ismerek pl, Whitesnake, Akela, Helloween... De ezeket jobban is szeretem mint az újakat. Új zenét nem is szoktam hallgatni egyáltalán.
17/L
Nemsoká 19 éves leszek
A rockzene régota jelen van az "életemben" ha az emlékeim nem csalnak elsők között Roxette, Linkin Park, Green Day, Metallica volt (olyan 10-12 éve)
Nagy zenerajongó és gyűjtő vagyok
Az általad felsorolt előadóktól is vannak cuccaim
Scorpions : Crazy World
Gold Ballads
Blackout (mind a 3 lengyel Takt kazetta - idősebbek közül emlékszik még valaki ezekre ? :D
Nirvana : Nevermind (kazetta)
Nirvana (az a fekete borítós válogatás - LP)
Alice Cooper - Muscle Of Love (kazetta)
Depeche Mode - Speak And Spell (kazetta)
Green Day : American Idiot (LP)
Egyébként valahogy nekem még nem volt szerencsém- lehetőségem rock koncertre elmenni
Pedig sok kedvencem megnézném - meghallgatnám élőben
Na majd valamikor a jövőben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!