Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok Ariana Grande,...

Mit gondoltok Ariana Grande, Doja Cat és Megan The Stallion közös számáról, a 34+35-ről?

Figyelt kérdés
Nekem szó szerint tetszene, ha nem tudnám hogy miről szól.

2021. febr. 13. 16:31
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
jaa elfelejtettem folytatni. csak annyi még hogy jó a felfogasuk
2021. márc. 3. 18:30
 32/36 Shelock válasza:
48%
Bevallom van arianának olyan zenéje amit szeretek, de az régi. A mostani zenéiben arról énekel hogy megbsszák, vagy arról hogy szeretné hogy megbsszák. Vannak olyan 12 évesek akik szeretik, és ez valószínűleg azért van mert nem értik a szöveget, és egy ribnc aki jól néz ki.
2021. máj. 3. 17:36
 33/36 anonim válasza:
100%
Alapjáraton kedvelem a zenéit, de ez nekem egyáltalán nem jött be és a Postitions album fele is a kukába landolt nálam, sajna. Sokkal több tehetsége van ennél...:/ Lehet ilyen témáról énekelni, de akkor legyen a szöveg kreatív... Na mindegy is. Sajnálom, hogy ebbe az irányba ment át, mert pl a sweetenernek és nagyon tetszik a tematikája, dehát ez van. Nagy csapat van mögötte, a trendeket követnie kell... Pedig ezek nélkül is releváns tudna maradni a műfajban...
2021. máj. 5. 16:58
 34/36 anonim válasza:
73%

Nem értem azokat az embereket akik ezt gusztustalannak találják... Érthető hogy nem kéne zenébe ilyet rakni. De akkor is hagyjuk már, mi az hogy a fiatalságnak mit tanít. A 10 évesek már p0rnót néznek, és már ilyen témákban már rég jártasak. Tehát egyáltalán nem értem miért pont Ariana tanítaná őket rib*nc-ságra. Tiktokra felmész vagy bármilyen közösségi platformra és mindenhol se*grázást, mutogatást találsz. Szerintetek nem az tanítja inkább őket erre? Mert aztán biztos egy zene egyből megváltoztatja az embert. Igen Ariana fan vagyok. És érdekes 17 éves létemre próbálok normálisan gondolkozni. Emberek elvagytok maradva?? Nem tudjátok azt hogy már a világ 60% már a sz*xről és a többi fortéjairol szól? Ébredjetek fel és nézzétek meg mifolyik az interneten. És utána ez a szám máris nem lesz olyan "gyomorforgató".

És arra senki nem gondol hogy azért is követik sokan Arianát mert a régi számai rohadt jók és jó hangja van?

2021. aug. 30. 14:37
 35/36 anonim válasza:
73%
Amúgy kedves utálók. Khmmm gyűlölők. Ha ennyire fáj a szemeteknek a szöveg és a zene, hangja. Akkor miért kell meghallgatni? Miért kell oda kommentelni mindenhova hogy milyen sz*r. Főleg ha fanoknak írjátok. Nem lesz nektek igazatok mert egy előadót levisztek a legalsó szintre. Külföldiek érdekes módon tök jól eltudják magyarázni tök normálisan emberhez illően. A magyar Ariana gyűlölők vagy szóljon bármelyik előadóhoz. Mindig azt a rossz indulatú, paraszt kommentet kell írni. Hogy milyen kis kurv*, kis csitri, nincs hangja, rib*nc stb. Meg jó hogy nem tud Ari magyarul. És jó is mert ennyi rosszindulatú embert mint Magyarországon nem lehet SEHOL találni. Tehát büszkék lehettek magatokra...(nyugodtan le lehet szavazni a választ) 17/F
2021. aug. 31. 18:55
 36/36 anonim ***** válasza:
68%

24-es, amúgy leírnatnád hogy ilyenkor mit is érzel pontosan :D

komolyan érdekelne, hogy ennyi hülyeséget hogy tudsz leírni egyáltalán😂😂

2021. okt. 29. 09:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!