Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok Ariana Grande,...

Mit gondoltok Ariana Grande, Doja Cat és Megan The Stallion közös számáról, a 34+35-ről?

Figyelt kérdés
Nekem szó szerint tetszene, ha nem tudnám hogy miről szól.

2021. febr. 13. 16:31
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg, mint minden más előadó, ő is eldöntheti miről ír. A célközönsége alapvetően amúgy sem a 13-14 éves korosztály, nem véletlenül ír ilyen témájú dalokat is.
2021. febr. 19. 13:46
 12/36 anonim ***** válasza:
89%
Én nem értem, miért kell a szexualitást ennyire tabuként kezelni amikor az életünk szerves része. A filmek is tele vannak szexel. A humoristák is rengeteget viccelődnek szexről. Amúgy is az átlag ember többet gondol a szexre mint a politikára. Akkor mégis miért ne lehetne dalokat írni róla.
2021. febr. 19. 15:04
 13/36 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy meg 10-12 éveseknél már épp itt az ideje a szexuális felvilágosításnak, sokan már menstruálnak, nő a mellük, szőrösödnek, kezdenek tombolni a hormonok.
2021. febr. 19. 15:07
 14/36 anonim ***** válasza:
89%
Mellesleg, mi hány olyan dalt hallgattunk fiatalként, amiről 12-13 évesen nem is tudtuk, hogy a szexről szól? Szerintem nincs ezzel semmi gond, én sem értem miért kell ezt 2021-ben még mindig ennyire tabuként kezelni. Főleg hogy a mai 12-13 évesek nagy része már ennyi idősen is elég felvilágosult ebben a témában
2021. febr. 19. 16:05
 15/36 anonim ***** válasza:
54%

A dalokat nem ő írja, a szövegek hozzá köthetőek valamennyire, mivel elénekli őket, és ha nem akarná őket akkor simán nemet mondhatna rájuk.

És de, őt elsősorban a kiskorúak hallgatják, és a szexualitás nincs tabuként kezelve, viszont van egy határ amit nem szabad átlépni, utalni simán lehet rá, hiszen az utalásokat egy kisgyerek nem fogja fel, viszont az ilyet igen, és az ő közönségébe beletartozik még a 8 éves korosztály is (hiszen elsősorban ők általában imádják a pop zenét)

Gyerek koromban láttam olyan filmeket amelyekben a felnőtt poénokat csak idősebb fejjel fogtam fel, viszont azok finom utalások voltak, melyek kétértelműek (pont ez volt bennük a poén), az viszont nem kétértelmű hogy.:

"Don't need no side dick, no"

Vagy.:

"Fuck me 'til the daylight"

Az pedig ne legyen már normális hogy valaki aki olyan mint egy k*rv* kiskorúaknak csinál zenét a szexről, azt pedig ki mondta hogy jelen esetben a 12-13 évesekről van szó?

Olyat írnak amilyet akarnak, viszont attól még véleményezhetjük nyugodtan, és ha nem a kisgyerekeknek csinál zenét akkor kiknek?

Ennyi erővel csinálhatnának szexről szóló meséket is a gyerekeknek, hiszen a meséket elsősorban gyerekek nézik, őt is gyerekek hallgatják főleg, akkor miért ne?

2021. febr. 19. 16:24
 16/36 anonim ***** válasza:
79%
11.; 12.; 13.; 14. válaszoló: teljesen egyetértek.
2021. febr. 19. 16:40
 17/36 anonim ***** válasza:
90%
Én nem látok se a dalaiban, se a videóiban semmi olyat, ami kifejezetten gyerekeknek szólna. Az, hogy leginkább gyerekek hallgatják, nem az ő hibája. Ha egy gyereknek nincs fogalma a szexről akkor úgyse fogja érteni (én se értettem anno elég konkrét dalszövegeket) ha meg van fogalma akkor már mindegy. A "kisgyerekeknek csinál zenét" meg enyhe túlzás, azért jelentős a különbség egy ötéves és egy tizenkét éves között. A tizenkét évest leginkább kiskamasznak hívnám.
2021. febr. 19. 16:59
 18/36 anonim válasza:
54%
Azért van egy bizonyos határ amit nem kéne atlepni,Ariananal ez már rég megtortent. Az ilyen jellegű tartalmakat akkor gyártsa inkább felnőtt platformokra, de ne youtube-ra, ahol gyerekek is simán láthatják.
2021. febr. 19. 17:04
 19/36 anonim válasza:
73%
Az előadóknak is és a szülőknek is a felelőssége van ebben a dologban.
2021. febr. 19. 17:07
 20/36 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy nem kellene éppen ilyen témákról zenét írnia szerintetek, de azért néhányan eléggé túltolják. Az, hogy egyesek pr*stituáltnak nyilvánítják az öltözködése miatt nagyon gáz. Nem vagyok egy nagy fanja, de amit itt néhányan művelnek az kritikán aluli.
2021. febr. 19. 18:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!