Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A magyar média miért nem vesz...

A magyar média miért nem vesz tudomást a legnépszerűbb zenei irányzatról?

Figyelt kérdés
Ha youtubeon valaki felcsapja a felkapott menüpontot csupa mumble rap és lo-fi hip-hop zenék vannak az élen sokszor pár nap alatt több százezer megtekintést generálva. A rádió mégsem játssza, a tv-ben sem szerepelnek a hazai média tudomást sem vesz a létezésükről. Miért van et?

2021. febr. 8. 13:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Pont ezért hallgatok a kocsiban spotify-ról zenét. Rádióban talán a Petőfi Rádió játszott olyan zenéket, amik többé-kevésbé tetszettek, de a híradótól az agyvérzés kerülgetett már sokszor... Így meg jóság van, engem nem érdekel innentől a magyar rádiózás, mit adnak le vagy mit nem.
2021. febr. 8. 18:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Most miért baj h nem játssza a rádió? Ember telon elindítja, aztán bluetotth, aux kábel stb.
2021. febr. 8. 23:36
 13/16 A kérdező kommentje:

12

Hát pl az előadók így elesnek egy csomó pénztől. Meg szomplán az, hogy több millió ember zenei ízlését figyelmen kívül hagyják csak mert fönt úgy döntöttek hogy a magyar prolinak nem ezt kell hallgatni hanem azt a ganét amit mindenhonnan az arcába tolnak.

2021. febr. 9. 00:16
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
#13 Spotify-on ingyenesen is tudsz zenét hallgatni. Bármilyen zenét. Nekem még a mobilnetemet se fogyasztja. Innentől kezdve nincs miről beszélni.
2021. febr. 9. 04:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

YouTube-on meg aztán full ingyenesen lehet hallgatni, én is ott szoktam!

Amúgy meg egyáltalán nem szemét! Én bármilyen jó zenét meghallgatok, nagy slágereket, amik az '50-es évektől napjainkig készültek, amik valamilyen formában megérintenek, de a rap meg a trágárság sosem állt közel hozzám!

33/F

2021. febr. 9. 15:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennek az az oka, hogy a rádió, TV időstől fiatalig mindenkinek szól, míg a mumble rap leginkább Z generációs előadók által van képviselve és fiatalok hallgatják.
2023. dec. 18. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!