Mit gondoltok Billie Eilish zenéiről?
Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 21:27
1/9 anonim válasza:
Én szeretem. Olyan elvont, depresszív, nem a kedvenc énekesem, de sok számát szeretem.
2/9 anonim válasza:
A kettőt egy mondatban említeni bűn.
3/9 anonim válasza:
Igazából biztos hallottam már rádióban, de kétlem hogy bármi extra lenne bennük.
4/9 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik az előző albuma. Nem hallgatok sok popot de ez megfogott.
5/9 anonim válasza:
A lovely című száma tetszett de a többit főleg a mostaniakat borzasztónak találom
6/9 anonim válasza:
Hallgathatatlan, idegesítő sz-r.
7/9 anonim válasza:
Nem igazán kedvelem, nekem olyan semmilyen. A Bad Guy illetve a When the Party’s Over jó lett neki, de kb ennyi is.
8/9 anonim válasza:
Sokan unalmasnak tartják a lassú, melankolikus számait, meg a suttogós énekhangját, de engem ez sem zavart, mert valamennyi "minőség" azért volt benne, mostanában érzem azt, hogy kifogyott az ötletekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!