Más is szeretné, hogy Poppy legyen Billie Eilish helyett?
Igen! :D A csaj régebb óta csinálja, rengetege melót beleölt és még a zenéi is jobbak.
Amúgy nekem a mostani stílusa előtt jobban bejött, amikor még csak pár covert rakott fel youtube-ra. Nem volt ennyire megcsinált az imázs, de a hangja jobban ki volt használva.
szegény csaj végre megszabadult abból a szerződésből és most olyan zenéket csinál amilyeneket ő akar. valószínűleg a stíluscserének is ez az oka.
jobban tetszenek a zenéi,a hangja,a stílusa és magában a csaj is.
Nemre szavaztam, és nem azért mert nem tartom jobbnak.
Szimplán azért mert ha valaki bekerül a mainstream ezen szintjére nem adhatja ki a saját elképzeléseit hanem a tömegelvárásoknak kell megfelelnie.
Ez a zene minőségének nem tesz abszolút jót, nem mellesleg rengeteg rock/metal zenész is bekerült ebbe a helyzetbe és utána képtelenek voltak már normális munkát kiadni a kezükből.(tudom a szokásos stílusváltozással meg szokták oldani, de szerintem azt nehéz kimagyarázni ha valami jelentősen rádióbarátabb...)
Mégis mi a franc köze van a két zenei stílusnak egymáshoz? Ennek a kérdésnek úgy lenne egy minimális értelme, ha azonos stílust képviselnének, de még is is borzasztó szubjektív a dolog.
Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, hogy más is szeretné-e ha Ramstein leváltaná Rihannát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!