Mi a véleményetek Finneas O'Connell-ről?
Figyelt kérdés
Ha nem ismerős akkor ő Billie Eilish bátyja. Szerintem nagyon jó zenéi vannak és csakúgy mint Billie-nek gyönyörű hangja van. Nektek hogy tetszenek a zenéi?#Billie Eilish #Finneas O'Connell
2020. máj. 31. 13:53
1/10 anonim válasza:
Hallgathatóbb zenéi vannak, mint a húgának, a hangja kicsit tucat.
2/10 anonim válasza:
Van tehetsége a húgával ellentétben.
5/10 anonim válasza:
Hát pont hogy van. De amúgy meg ízlések és pofonok. Most semmi értelme azon veszekedni, hogy melyikük zenéje kinek tetszik. Biztos olyan is van akinek egyik se.
6/10 anonim válasza:
#5 Na és mi a tehetsége? Zenét írni csak a bátyjával tud, hangja alig van, szinte csak suttog, a zenéi nem annyira másak, mint amennyire sokan gondolják. Ez nem tehetség. Csak egy feleslegesen felkapott tinisztár, mint amilyen Justin Bieber is volt. Tehetségesnek nevezném Freddie Mercury-t, Michael Jackson-t, Elvis Presly-t, Etta James-t, Adele-t, Vitas-t, Brendon Urie-t, Chester Bennington-t, stb-t és ebből csak kettő az én stílusom. Ez nem arról szól, hogy kinek milyen zene tetszik, a csaj leírhatatlanul túlértékelt.
7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem Billie-nek is van tehetsége, nekem személy szerint ők a kedvenc énekeseim de kinek mi.
2020. jún. 19. 11:05
8/10 anonim válasza:
#6. Most mit vagy így kiakadva?!
Bánt, hogy sokan szeretik Billie-t?!
9/10 mitkepzelsz válasza:
Billie Eilishnek igenis van tehetsége. Lehet, hogy van akinek esetleg ellenszenves, de a hangja az nem semmi.
10/10 anonim válasza:
#6 Én sem tudtam volna jobban leírni, tényleg csak egy tehetségtelen kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!