Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek Finneas...

Mi a véleményetek Finneas O'Connell-ről?

Figyelt kérdés
Ha nem ismerős akkor ő Billie Eilish bátyja. Szerintem nagyon jó zenéi vannak és csakúgy mint Billie-nek gyönyörű hangja van. Nektek hogy tetszenek a zenéi?

#Billie Eilish #Finneas O'Connell
2020. máj. 31. 13:53
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Hallgathatóbb zenéi vannak, mint a húgának, a hangja kicsit tucat.
2020. máj. 31. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
43%
Van tehetsége a húgával ellentétben.
2020. jún. 2. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
A húgának is van tehetsége.😡
2020. jún. 16. 18:01
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
Nincs.
2020. jún. 19. 00:25
 5/10 anonim ***** válasza:
28%
Hát pont hogy van. De amúgy meg ízlések és pofonok. Most semmi értelme azon veszekedni, hogy melyikük zenéje kinek tetszik. Biztos olyan is van akinek egyik se.
2020. jún. 19. 09:14
 6/10 anonim ***** válasza:
26%
#5 Na és mi a tehetsége? Zenét írni csak a bátyjával tud, hangja alig van, szinte csak suttog, a zenéi nem annyira másak, mint amennyire sokan gondolják. Ez nem tehetség. Csak egy feleslegesen felkapott tinisztár, mint amilyen Justin Bieber is volt. Tehetségesnek nevezném Freddie Mercury-t, Michael Jackson-t, Elvis Presly-t, Etta James-t, Adele-t, Vitas-t, Brendon Urie-t, Chester Bennington-t, stb-t és ebből csak kettő az én stílusom. Ez nem arról szól, hogy kinek milyen zene tetszik, a csaj leírhatatlanul túlértékelt.
2020. jún. 19. 10:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem Billie-nek is van tehetsége, nekem személy szerint ők a kedvenc énekeseim de kinek mi.
2020. jún. 19. 11:05
 8/10 anonim ***** válasza:
71%

#6. Most mit vagy így kiakadva?!

Bánt, hogy sokan szeretik Billie-t?!

2020. jún. 19. 15:42
 9/10 mitkepzelsz ***** válasza:
62%
Billie Eilishnek igenis van tehetsége. Lehet, hogy van akinek esetleg ellenszenves, de a hangja az nem semmi.
2020. jún. 21. 18:56
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
#6 Én sem tudtam volna jobban leírni, tényleg csak egy tehetségtelen kislány.
2020. jún. 21. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!