A youtube miért lett tele reklámokkal?
Figyelt kérdés
A zene elé bevág 2 reklámot, amikor mobilneten vagyok akkor olyat tesz be, ami 20 másodperces, és át sem lehet ugrani. Olyan is volt hogy a zene közepén indult el egy reklám.
Azóta mondjuk már váltottam más zenehallgató programra.
Csak csodálkozom, mert anno nagy dolog volt ha hetente egyszer reklám volt, most meg minden egyes zeném előtt van hírdetés.
Ennyire kéne nekik a pénz? (Mondjuk kinek nem...)
2021. febr. 2. 12:09
11/14 anonim válasza:
Használd inkább a RUTUBE-ot, nincs tiltva a HUAWEI-eken, és a jövődet is megalapozod, ha megtanulod a ciril betűket...
13/14 anonim válasza:
Ezzel próbál a Google arra kényszeríteni, hogy fizess. Nekem már elegem van a youtube reklámaiból. Már tényleg sok, kibírhatatlanul sok reklám van benne.
Telefonon is már csak böngészőből használom, reklámblokkolóval. Tedd te is ezt.
Nagyon kéne már egy erős konkurencia nekik.
14/14 anonim válasza:
Vanced, és akkor hallgathatod lezárt telefonnal is. Vagy kiperkálod a havidíjat, és akkor legalább kényelmetlenség nélkül gurítasz két garast a kedvenceidnek, ahányszor lemegy tőlük valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!