Ha mondjuk egy tényleges tartalomgyártó, a saját terméket "adja el" Youtube-n, akkor kikapcsolom az Adblockert, hiszen ezekből a reklámokból tudja összeszedni a "munkája gyümölcsét". A reklámkészítők, marketingesek tudatosan úgy alkotják 5-6 másodperces reklámokat hogy ezeket ne lehessen átugorni, de a lényegi tartalom is átmenjen. Ha van időm Youtube-re, lesz időm 10 másodperces reklámra is. :D
2020. nov. 30. 22:40
4/21 anonim válasza:
Ha valakit támogatni akarsz kb jobb ha patreonra, paypal-ra stb küldesz neki, 100 forintot, már azzal sokszorosát kapja mint ami kiesett neki azzal, hogy nem láttad a reklámot a videoban.
2020. nov. 30. 22:41
5/21 anonim válasza:
Engem is zavar. Főleg ha kettő van egymás után és nem lehet őket átugrani. A gépemen van adblock de sokat youtubeozok telefonon is ezért előfizettem én is a premiumra. Nagyon jó, és végre háttérben/lezárt telefonnal is tudom hallgatni az adott videót
2020. nov. 30. 22:47
6/21 anonim válasza:
FreeTube kliensen nézem a videókat, nem mutat youtube reklámokat. A videósok szponzori ökörködései (skillshare, audible, surfshark, expressVPN, raid shadow legends, stb.) zavarnak, de azokat áttekerem.
2020. dec. 1. 07:19
7/21 anonim válasza:
Engem nem zavar, mert androidon is könnyen ki lehet játszani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!