Elvis Presley mitől lett ennyire népszerű?
Figyelt kérdés
Nem tartom rossznak a zenéjét, de kicsit túl van nyomva a korszak sztárjai közül. Miért?2021. jan. 24. 19:06
1/8 anonim válasza:
M.J miért lett olyan népszerü ? Személy szerint johny Casht jobban szeretem ö az ember feketében a többi csak utánozta. Elvis jóképü volt jó hangal kitalált egy táncot is. https://www.youtube.com/watch?v=gj0Rz-uP4Mk egy igazi szupersztár addig is élt 40 plusz és annyi. johnny lenyugodott és hosszu boldog életet élt june carterrel.ez pl holtak hajnala betétdala ami manapság aktuális .apokaliszis 4 lovasa https://www.youtube.com/watch?v=_GgKpRM0zBs aki korszakának királya volta az Frank Sinatra és LOuis Armstrong máig használják a zenéjüket filmbetétbe .Mel gibson mikell a nönek filmjében sinatra zene szól. Die hard vége Willis kedvence Louis .
3/8 anonim válasza:
Bill Haley nem testesítette meg azt a rebelliséget, amit Elvis igen..a fiatalok szószólója volt a rock n roll által, most 1954-1959 ről beszélünk, a sereg után elkezdett filmekben játszani 1960-1969 a fiatalokat elvesztette, de megkedvelte az idősebb generáció is..és 1968ban amikor visszatért már mindenki királyként tekintett rá. Sajnos 1974től romlani kezdett az álapota, 1977ben ez is lett a veszte.
4/8 anonim válasza:
Elvis egy szardarab rakat kupac volt. De jó, hogy megdöglött!
5/8 Uristen888 válasza:
Kedves utolsó! Remélem felcserélik a vércsoportod:)!
6/8 anonim válasza:
4
Tudod te egyáltalán hogy mit írsz???
Más emberekre sem írunk ilyet, te hülye, de a Királyra főleg nem!!!!!
Én pl nem vagyok oda Michael Jacksonért, de csak azért mert nem az én ízlésem, attól még másnak tetszhet. Elismerem, hogy tényleg jó volt. De nem az én stílusom.
Te pedig mit csinálsz??? Inkább hagyjuk.
7/8 anonim válasza:
4es lehet sok rossz tulajdonsága volt és lehet kettős személyiség is volt, de ilyet írni durva..a helyedben szégyelleném magam.
8/8 anonim válasza:
És a saját válaszomhoz a 3hoz hozzáfűzném hogy eleinte 1954 Elvis lemezeiről azt hitték fekete énekes énekel, olyan mély hangja volt ..tökéletesen bele illet mind a Rhytm and Bluesba, mint a Rockabillybe, ahogy később a rock n rollba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!