Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tekashi 6ix9ine jó zenész?

Tekashi 6ix9ine jó zenész?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon jó hangja van a csávónak és nagyon ritmusos, könnyen megjegyezhető zenéket ír. Egyik kedvenc zenészem. Pl. ilyen zenéket csinál:

https://www.youtube.com/watch?v=pPw_izFr5PA&ab_channel=Tekas..

2021. jan. 23. 20:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%
Tekashinak nem lesz sok hátra a Bloods,Piru elfogja intézni ígyis úgyis eljön az a nap. Cripsek is bevannak rá rágva :DDDD az egész industry.-
2021. febr. 15. 19:20
 12/13 anonim ***** válasza:
66%

most belehallgattam amikor nem ordít tényleg nem rossz a hangja, a videóklip annyira nem fogott meg de anélkül egész tűrhető sztem jobb am ha nem ordít olyankor egész szép mély hangja van

én am eddig csak annyit hallottam róla hogy állítólag verte a barátnőjét meg volt vmi ügye kiskorúakkal nem tom igaz e de ha igen azért légy óvatos mennyire nézel fel rá. a zenéje nem rossz de a magánéleti dolgait nem biztos h jó lenne követni ;)

2021. ápr. 26. 16:35
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
Megfordított értelemben igen.(borzalmas)
2021. jún. 25. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!