Tekashi vs Lil Pump. Ki a jobb?
Lil Pump. Az ő első albuma szerintem tök jó volt; akkortájt, mikor az kijött, gyakran hallgattunk tőle haverommal számokat.
Ellenben Tekashi zenéjét mindig is kifejezetten idegesítőnek találtam, nem hallottam tőle olyan számot, ami tetszett volna. Szeretem az agresszív, ütősebb rappet, de az ő előadásmódja nagyon hamar kifejezetten fárasztóvá válik.
Azt nem tudnám megmondani, hogy összességében melyikük jobb, én úgy gondolom, hogy Lil Pumpnak a korábbi számiai voltak jobbak, míg 6ix9ine-nak az újabbak.
Pl.: Lil Pumptól szeretem az ESKEETIT-et és az I Love It-ot, de a Gucci Gang és a Drug Addicts sem rossz. Az ILLUMINATI szerintem borzalmas lett, a Drop Out és az Off White pedig számomra egyszerű és unalmas.
Sokat hallottam, hogy 6ix9ine legütősebb számai a GUMMO és a Billy. Nos, ütősnek ütősek, de nekem már nem annyira tetszett ez a túltolt "gengsztörködős" stílus, egyedül azt éltem, amikor a GUMMO-ban a refrént ordibálta (vagy nem biztos, hogy az a refrén, mindenesetre a legelején és nagyjából a közepén is hallható). Az újszámai közül szoktam hallgatni a TROLLZ-t és a YAYA-t, ezek hangzásban nekem sokkal jobban tetszenek, mint az előbbiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!