Miért "divat" úgy öltözködni, mint ez a Lil Pump, Tekashi gyerek?
"miért menő az, ha van egy igénytelen fehér cipőd, térdik érő fehér zoknid és egy XXL-es pólód a 60 kg-os kis testeden fiúként"
miért érdekel hogy kin mi van? Szard már le, semmi beleszólásod nincs. Neki úgy tetszik. Ha én pizsamában akarok a metrón utazni, akkor abban fogok. Ha rózsaszín pólóban, és leopárdmintás nadrágban, akkor abban. Nincs megfelelési kényszerem mint neked. Nem érdekel ki mit gondol rólam.
"Meg ez a zenei műfaj... Miért jó ezt hallgatni? "
Ezt akármire fel lehet húzni. Emberfüggő. Ha jól tudom, nincs törvénybe írva hogy kinek milyen zenét szabad hallgatni. De a sokkal jobb előadóid felsorolásán nevettem kicsit :D... Mondd már meg hogy a wellhelloban mi a minőség? Tényleg érdekel.
A divat sokszor értelmetlen, csak nézz vissza mondjuk 10 évet. Volt minden ami mai szemmel nagyon gáz, ez is az lesz...
Ui. Ilyenkor sajnálom hogy én is metált hallgatok, miért kell ezzel felvágni és különlegessé tenni? Rengeteg semmitmondó, copys metál zene van a jók mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!