Alacsony pasik! Ti szoktatok gyerek-vagy női osztályon vásárolni?
Figyelt kérdés
Én csak 165 cm vagyok.
És nem szeretem a lógós ruhákat.
Sokszor még az S-es felső is lóg hosszában.
2018. jún. 29. 19:46
1/7 anonim válasza:
gyerek osztály, ott már olyan ruhák is vannak amikről nem lehet megmondani h gyerekeknek lenne
2/7 A kérdező kommentje:
Nyilván női ruhák alatt olyanra gondolok,amin nem látszik,hogy női.
Pl atléták,uniszex felsők.
2018. jún. 29. 20:12
3/7 anonim válasza:
Megnyugtatlak, a mostani felsők másnak is térdig érnek. Ideje lenne már pofán aszni ezt a szabásdivatot! 10 éve az M-es ruhák rövidebbek voltak, mint ma az S-esek.
4/7 A kérdező kommentje:
Én sportos alkatú vagyok,és eleve nem szeretem a csüngős ruhákat.
Sokkal jobban szeretem a testhezállót,és aminek az alja nem ér a derekam alá.
2018. jún. 29. 22:08
5/7 anonim válasza:
A Reserved-ben az XS-es ingek lelógnak a vállfáról, olyan szélesek. Én is utálom ezt a tredet. Évek óta alig tudok rendes ruhát venni. (171cm)
6/7 anonim válasza:
166 vagyok, de mindig találok magamra értelmes cuccot... persze nem divatbziknak kitalált üzletekben vásárolok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!