Valaki megtudja mondani, hogy ez a zene milyen műfajba tartozik?
2021. jan. 19. 22:03
1/3 anonim válasza:
Nem értem, hogy ez a kérdés az esetek legalább 90%-ában miért az elektro-house-ról, vagy ahhoz hasonlóról szól. Direkt kérdezitek mindig ugyanazt, évek óta? Őszintén kérdem. Előre tudtam, hogy ez is az lesz. Persze a managerek szőrszálhasogatóak, egy pici eltérés van, már rögtön új stílusnevet adnak neki, csak hogy újabb bőrt lehessen lehúzni a zenéről. De ez akkor is elektro-house, vagy ahhoz közelítő stílus. Mint szinte minden ilyen kérdés, hogy "mi a stílusa ennek a számnak".
Javaslom használni a gyakorikédések kereső funkcióját. Ezer másik ilyet találsz. Vagy csak én futok bele mindig ebbe?
2/3 A kérdező kommentje:
Én csak tudni szerettem volna a zene műfaját....
2021. jan. 19. 22:45
3/3 anonim válasza:
Ez, számomra a "nem hallgatható" műfajba tartozik. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!