Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nem lehet vásárolni már...

Miért nem lehet vásárolni már zenéket online???

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy szerettem volna megvenni egy számot, de konkrétan lehetetlen, mert mindenhol csak youtube musci, apple music, amazon music stb-be botlik az ember, és nekem offline lenne szükségem a zenékre, hogy minden körülmények közt tudjam hallgatni, de egyszerűen nem találok olyan online boltot ahol le lehetne tölteni.
2021. jan. 13. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Amazon Music-ról simán lehet venni mp3-at. Meg Bandcamp-ről is.
2021. jan. 13. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Innen magasabb minőségűt is tudsz vásárolni.

Amazon music +1 amúgy.

2021. jan. 13. 11:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Bárhonnan tudod ingyen konvertálni.
2021. jan. 13. 14:13
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
Értelmetlen, amikor annyi streaming szolgáltatás van. Spotify, Deezer, Tidal, pont ezért lettek kitalálva. Netközelben letölti a zenéket, amúgy meg mehet offline.
2021. jan. 13. 14:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen de gépen is szeretném hallgatni őket akkor is ha mondjuk netán net szünet van xD egyébként mint kiderült, csak ezt az albumot nem forgalmazzák digitálisan (filmzene). Köszi mindenkinek!
2021. jan. 13. 14:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Tudtommal a Spotifyon lehet net nélkül is hallgatni a letöltött zenéket, akár gépen, akár telefonon. Szerintem sokkal jobban megéri a havi pár euró, mint ha mindent meg kellene venni. Nem beszélve a kényelemről, egyéb szolgáltatásokról.
2021. jan. 13. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!