Konzol játékokat lehet online is vásárolni vagy csak fizikai lemezen?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha hülye a kérdés de elégé laikus vagyok a témában, nekem ez a Steam/Origin/Epic Store korszak teljesen kimaradt, mivel csak egy ősrégi PC-m van amin 10 évesnél régebbi játékok futnak csak (vagy már azok sem) meg inkább laptopot használok. Szóval emiatt szeretnék konzolt venni, hogy ne keljen félmilliót beleöljek egy egyrős PC-be csak nem tudom, van-e lehetőség online megvenni a játékokat.2019. nov. 23. 18:12
1/4 anonim válasza:
Mindegyik konzolnak van saját online áruháza amik a konzolok menüjéből is elérhetőek.
3/4 anonim válasza:
Természetesen, minden konzolnak saját online boltja van, ha a bankkártyáddal lehet neten keresztül vásárolni, elég megadni pár adatot, kifizetted és tölti is le a konzol.
A digitális játékokat egy, a konzol indításakor létrehozott fiókhoz rendeli, így ha letörölsz egy játékot majd később újra játszanál vele, elég csak letölteni megint, hiszen a fiókban el van tárolva, megvetted már a játékot.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek.
2019. nov. 24. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!