Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért jobb PS Store-ból...

Miért jobb PS Store-ból vásárolni, mint kézbe fogni azt amit veszel?

Figyelt kérdés

2017. okt. 8. 11:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább fordítva kérdezném, miért jó megvenni fizikai adathordozon a játékot, mikor pár klikk és máris tölthet ugyanazt a játékot, és még egy utat is megsporoltal?
2017. okt. 8. 16:00
 2/9 A kérdező kommentje:

Én szeretem a polcomon látni a könyveimet, a játékaimat.

Perzse könyv esetében igen, praktikusabb egy ebook, de akkor is olyan jó lapozni..

a játékokat meg csak úgy szeretem szép sorban látni a polcon. :)

És mellesleg múltkor vettem egy játékot a ps-store-ból, és kiderült, hogy nagyon nem tetszik.

és amíg tudom, hogy a lemezes példányt el tudnám adni, addig ennél nem tudom még azt se, hogy meg tudok-e tőle szabadulni, vagy tanulópénz volt-e

2017. okt. 8. 16:37
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
nem jobb
2017. okt. 8. 17:10
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Engem egy médiaterméknek kizárólag a tartalma érdekel, a csomagolása nem. Egy e-book pontosan annyi értékkel bír számomra, mint egy papírkönyv. Régen képes voltam előrendelést leadni egy játékra, naponta érdeklődni, megjött-e már, egy fél napot elcseszni azzal, hogy felutazom Pestre. Most két gombnyomás, és fél órán belül játszom vele. Játékot pedig soha nem adtam el, úgyhogy ez sem érint.
2017. okt. 8. 19:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ízlés dolga 10 p-re lakok egy videojáték bolttól szal nekem lemezen sokkal jobb és messze sincs.
2017. okt. 8. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
A polcnezegetessel kevesen foglalkoznak. A többségét az érdekli ami a gépen van. Ha egy játék nem jön be akkor vissza lehet valtani, a storeban le vannak írva a kondíciók.
2017. okt. 8. 23:16
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Rájöttem, hogy rosszul tettem fel a kérdést,azaz mást kérdeztem mint amire valójában kíváncsi coltam. De te most megválaszoltad, szóval köszönöm! :)

2017. okt. 8. 23:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem az ár releváns, tehát ha a PS Store-ban olcsóbb, mint lemezen, akkor ott veszem. Ráadásul, ha van PS Plusod, még nagyobb akciókkal vehetsz játékokat. (Nekem vegyesen vannak: kb 5-6 lemezes és 7-8 digitális játék)
2018. máj. 12. 14:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a legtöbb játékom PC-n van ott is a Steamen. De PC-n amúgy is a legtöbb játékhoz jár egy kód, (ha lemezen veszed) amit aktiválni kell és akkor ugyanott vagy mintha digitálisan vetted volna. PS-en kicsit más a helyzet, mert eladható egy régebbi játék ha lemezen van. Azt is hozzá kell tenni ugyanakkor, hogy ha a PS4-re vett játék lemeze sérül, akkor bukó az egész. Van egyébként PS4 is a birtokomban, ott kb 5 játék van lemezen, kettő pedig online. Szóval, hogy kinek mi a kényelmes, mi éri meg jobban, az egyéni megítélés kérdése.
2019. aug. 21. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!