Miért jobb PS Store-ból vásárolni, mint kézbe fogni azt amit veszel?
Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 11:22
1/9 anonim válasza:
Inkább fordítva kérdezném, miért jó megvenni fizikai adathordozon a játékot, mikor pár klikk és máris tölthet ugyanazt a játékot, és még egy utat is megsporoltal?
2/9 A kérdező kommentje:
Én szeretem a polcomon látni a könyveimet, a játékaimat.
Perzse könyv esetében igen, praktikusabb egy ebook, de akkor is olyan jó lapozni..
a játékokat meg csak úgy szeretem szép sorban látni a polcon. :)
És mellesleg múltkor vettem egy játékot a ps-store-ból, és kiderült, hogy nagyon nem tetszik.
és amíg tudom, hogy a lemezes példányt el tudnám adni, addig ennél nem tudom még azt se, hogy meg tudok-e tőle szabadulni, vagy tanulópénz volt-e
2017. okt. 8. 16:37
4/9 anonim válasza:
Engem egy médiaterméknek kizárólag a tartalma érdekel, a csomagolása nem. Egy e-book pontosan annyi értékkel bír számomra, mint egy papírkönyv. Régen képes voltam előrendelést leadni egy játékra, naponta érdeklődni, megjött-e már, egy fél napot elcseszni azzal, hogy felutazom Pestre. Most két gombnyomás, és fél órán belül játszom vele. Játékot pedig soha nem adtam el, úgyhogy ez sem érint.
5/9 anonim válasza:
Ízlés dolga 10 p-re lakok egy videojáték bolttól szal nekem lemezen sokkal jobb és messze sincs.
6/9 anonim válasza:
A polcnezegetessel kevesen foglalkoznak. A többségét az érdekli ami a gépen van. Ha egy játék nem jön be akkor vissza lehet valtani, a storeban le vannak írva a kondíciók.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Rájöttem, hogy rosszul tettem fel a kérdést,azaz mást kérdeztem mint amire valójában kíváncsi coltam. De te most megválaszoltad, szóval köszönöm! :)
2017. okt. 8. 23:26
8/9 anonim válasza:
Nekem az ár releváns, tehát ha a PS Store-ban olcsóbb, mint lemezen, akkor ott veszem. Ráadásul, ha van PS Plusod, még nagyobb akciókkal vehetsz játékokat. (Nekem vegyesen vannak: kb 5-6 lemezes és 7-8 digitális játék)
9/9 anonim válasza:
Nekem a legtöbb játékom PC-n van ott is a Steamen. De PC-n amúgy is a legtöbb játékhoz jár egy kód, (ha lemezen veszed) amit aktiválni kell és akkor ugyanott vagy mintha digitálisan vetted volna. PS-en kicsit más a helyzet, mert eladható egy régebbi játék ha lemezen van. Azt is hozzá kell tenni ugyanakkor, hogy ha a PS4-re vett játék lemeze sérül, akkor bukó az egész. Van egyébként PS4 is a birtokomban, ott kb 5 játék van lemezen, kettő pedig online. Szóval, hogy kinek mi a kényelmes, mi éri meg jobban, az egyéni megítélés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!