Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miben halt meg Alexi Laiho?

Miben halt meg Alexi Laiho?

Figyelt kérdés
Sehol sem írjak, 41 éves volt ez nagyon fiatal.

2021. jan. 4. 14:13
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
0%
Fogadnék veled sok pénzben, hogy a BMI szerint az egészséges tartományban volt a súlya. Ha valaki pl 180 centisen 100 kiló, akkor egészségtelenebb mint ha 60 kiló lenne ugyanakkora magassághoz. Csak ugye Magyarországon mindenki kövér, és ha valaki nem az, akkor egyből beteg.
2021. jan. 10. 19:27
 32/48 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó, nézd már meg a képet. Egy csontváz van rajta. Kizárt dolog, hogy a normál tartományban volt a BMI-je.

Az elhízás meg nem tudom, hogy jön ide...

2021. jan. 10. 22:25
 33/48 anonim ***** válasza:
0%

Hát megmérni nem tudjuk már. Nem volt vegetáriánus esetleg? De én már láttam anorexiást, és azért annyira nem volt csontos. De csak a karját lehetett látni. Strandfotó kellett volna. De ha alacsony is volt a BMI-je akkor sem sokkal.

A kövérség meg úgy jön ide, hogy ha valakin felesleg van, akkor azt nem tartják egészségtelennek, meg betegnek, viszont ha valaki sovány (mondjuk egy picivel a helyes BMI alatt van) akkor meg azt egészségtelennek tartják. Miközben ha valakin felesleg van az egészségtelenebb, mint ha kórosan sovány lenne. Persze ha azért sovány mert rákos, vagy mittudomén, az más. Csak úgy általában mondom.

De ha most meghalna pl a John Frusciante, akkor ugyanúgy lehetne utána mutogatni a képeit, hogy nézd milyen sovány. Már itt látszott hogy valami baja volt. stb..

[link]

2021. jan. 11. 09:31
 34/48 anonim ***** válasza:
50%

Ez nettó marhaság megint.

Tudtommal vegetáriánus volt, és?? Egész életemben utáltam a húst, sosem etten, aztán mégse vagyok csontsovány. Keresztanyám az volt, pedig nrm volt vegetáriánus. Hol itt sz összefüggés?

És de, a kövéreket id egészségtelennek tartják. Mint ahogy a 40 kilós felnőttet is..

2021. jan. 11. 11:18
 35/48 anonim ***** válasza:
57%
Lehet hogy azért nem vagy sovány, mert sok kenyeret/gabonát eszel. Ha csak zöldséget ennél, akkor más lenne a helyzet. Én biztos, h 5 kilóval könnyebb lennék minimum ha csak zöldséget ennék. Vagy többel.
2021. jan. 11. 11:50
 36/48 anonim ***** válasza:
31%

És ez már megint hogy jön ide?

Ha Alexi vegetáriánus volt az egyenlő azzal, hogy csakis zöldséget evett, kenyeret, stb nem?

Ennek köze nincs ahhoz, hogy mibe halt meg, lehet, gyomorrákja volt pl, attól lefogynak így, vagy anorexiás volt, vagy egyéb. Miért lenne ehhez köze annak, hogy evett-e húst vagy sem...

2021. jan. 12. 23:27
 37/48 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk ha valaki vega, akkor nem tudom h mihez eszi a kenyeret. Répához? Én ismerek vegágat, de ők nem esznek kenyeret. Én se eszek kenyeret, pedig nem vagyok vega. Ki eszik egyáltalán kenyeret?
2021. jan. 13. 08:31
 38/48 anonim ***** válasza:
72%
Én pl sok kenyeret eszem...
2021. jan. 14. 15:57
 39/48 anonim ***** válasza:
69%

És miért enném répához? Atya ég...

Szendvicsről pl hallottál már? Nem valamihez eszem a kenyeret...

2021. jan. 14. 15:58
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
2021. márc. 5. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!