Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miben halt meg Alexi Laiho?

Miben halt meg Alexi Laiho?

Figyelt kérdés
Sehol sem írjak, 41 éves volt ez nagyon fiatal.

2021. jan. 4. 14:13
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
30%
Valószínűleg teljesen rommá itta magát a turnék során. Ez abban a közegben egy teljesen megszokott, sőt elvárt életforma. Ha kimész fesztiválokra, sok ilyen megroppant arccal találkozhatsz, akik 40-45 éves korukra mászkáló csontvázakká változnak a rengeteg piától, de továbbra sem esik le nekik, hogy brutálisan szétcseszik a szervezetüket az életvitelükkel. A májcirrózis diagnózison meg csak röhögnek, és metálkodnak tovább, mert azt hiszik, hogy ez jópofa. Nagyon nagy kár érte egyébként, hatalmas tehetség volt. Engem is megdöbbentett a halálhíre.
2021. jan. 9. 20:00
 22/48 A kérdező kommentje:

Metal közegekben előfordul az alkohol. Teljesen igaz.

Az a zenész aki "rommá itta magát" nem kezd új zenekarba új albumba. De hiába magyarázom nem látsz bele.

Amúgy azóta sincs válasz miért halt meg a pia és a koronavíruson túl

2021. jan. 10. 06:10
 23/48 anonim ***** válasza:
Lehet h rákos volt.
2021. jan. 10. 09:27
 24/48 anonim ***** válasza:
"Az a zenész aki "rommá itta magát" nem kezd új zenekarba új albumba." Már miért ne kezdene? Feleslegesen kötekszel, nem is értem, mit akarsz ezzel. Megkaptad a választ, ami egyébként minden értelmesebb embernek egyértelmű, és sajnálatos. Az más kérdés, hogy te nem ezt szeretnéd hallani. Ránézésre is évek óta májcirrózissal élt, ehhez nem kell hivatalos közlemény, aki látott már végstádiumú alkoholbeteget, annak egészen egyértelmű, hogy mi volt a srác baja. A daganat sem kizárt, mert ennek a kórképnek lehet ilyen szövődménye, de egy végletesen károsodott máj és hasnyálmirigy simán daganat nélkül is elég a korai halálhoz.
2021. jan. 10. 10:18
 25/48 anonim ***** válasza:
26%

"Ránézésre is évek óta májcirrózissal élt, ehhez nem kell hivatalos közlemény, aki látott már végstádiumú alkoholbeteget, annak egészen egyértelmű, hogy mi volt a srác baja."

Hát nem tudom, én ránéztem most direkt, de én speciel nem láttam rajta semmit amiből megállapíthattam volna h májcirrózisa van, vagy hogy akár bármilyen baja van. Ettől még meghalhatott a piától meg a drogoktól persze. Persze akkor is valószínűbb a daganat, vagy mittudomén, mert a máj az tud regenerálódni. Meg kinyírni is nagyon nehéz. Előbb lyukad ki a beled a sok piától mint hogy beszrjon a májad. kb

2021. jan. 10. 10:34
 26/48 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy, ha nem tudsz ilyet megállapítani valakiről. Ezek szerint az élet megkímélt attól, hogy valamelyik szerettedet vagy barátodat ilyen betegségben szenvedni láss évtizedes kemény piálás következményeként. Igaz, hogy nehéz szétcseszni a májat, de sokaknak sikerül, és egyre több köztük a 40 év alatti, főleg a nyugati országokban, mert ott máshogy iszik ez a korosztály (sokkal durvábban, mint nálunk). A hasnyálmirigy szokott még bekrepálni, olyankor életveszélyes állapot alakul ki, brutális fájdalommal. Alexi ezt is pipálhatta pár éve, elvileg ugye nem is egyszer. [link]

Egyértelműen komoly belgyógyászati gondokkal kűzdött az ivás miatt.

2021. jan. 10. 11:04
 27/48 anonim ***** válasza:
52%
Fura amúgy, hogy nem tűnik fel, milyen reszketeg öregember kinézete volt már jópár éve. Amikor befutottak, egy nagyon jóképű, jó kiállású valaki volt, ehhez képest megdöbbentő, hogy nézett ki már 40 alatt is. Mint egy 60 éves. Nem ítélkezésből írom, amiket írok, sajnos én közelről ismerem az alkoholbetegséget, valójában egy szívszorító dologról beszélünk. És nem véletlen, hogy ezt így nem akarják nyilvánosságra hozni, mivel gondolom nem hiányzik a családjának, hogy gyökér kommenteket olvassanak a halálhíre alatt, mert ugye tudjuk, milyenek az emberek.
2021. jan. 10. 11:10
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

"40 év alatti, főleg a nyugati országokban, mert ott máshogy iszik ez a korosztály (sokkal durvábban, mint nálunk)"

Ezt kifejthetnéd pár mondatban. Tényleg érdekel.

Én amúgy nem látom őt csúnyának, meg kórosan öregnek. Ha 30 kilóval több lenne, akkor teljesen máshogy mutatna az arca is. De ugye vannak olyan genetikájú emberek, akiken nem marad meg a zsír. Ha felmegy valami, akkor is lemegy hamar már attól, ha fellépcsőzik egy buszra pl. AZ ilyen emberek csak akkor nem vékonyak ha elkezdenek edzeni, mert az izom azért jobban megmarad rajtuk mint a zsír.

Na meg elkezdett kopaszodni, ami szintén öregíti, de ez meg genetika. Úgy általában a bőre sem annyira ráncos. És azt hozzá kell tenni, hogy világos bőre van, tehát sokkal érzékenyebb mindenre. Egy kreol bőrű embert sütheti a nap, de egy fehér bőrű ember gyorsabban tud öregedni ha sokszor megkapja a nap, meg nem nem jól táplálkozik.

De pl ellenpéldának ott van az Iggy Pop, meg a Keith Richards. Nézd meg őket hogy néztek már ki 40 évesen. A testük bőre is olyan pegyhüdt volt mint a fszom (már elnézést kívánok) Róluk megmondatm volna h biztos valami bajuk van. Aztán még most is élnek. Ez a csávó meg nem is ráncos, csak vékony.

2021. jan. 10. 13:44
 29/48 anonim ***** válasza:
69%

Nemrég Nagy-Britanniában kezdtek el szirénázni hepatológusok a fiatalok brutális ivási szokásai miatt. Az elmúlt 20 évben a fiatal májátültetésre várók száma az egekbe szökött, mert elmebeteg módon tolják a piálást hétvégente, meg hétköznap is elég gyakran. Vannak fent a témában dokumentumfilmek, elég durva, ahogy némelyikben 20-on évesen már transzplantált májjal szaladgálnak, vagy már nem is szaladgálnak sehogy, mert beadták a kulcsot. Finneknél is köztudottan nagy gondokat okoz az alkoholizálás. Sok függ a szervezet ellenállóképességétől, genetikától, elfogyasztott mennyiségtől stb. Én vagy 20 éve, kb 2000 környékén ismertem meg a zenekart, ha megnézed, akkor teljesen normális testalkata volt, nem volt vékony, az arca is teljesen más volt. A normál öregedés nem ilyen jellegű változásokat okoz az arcszerkezetben és a testalkatban. Én még kb ilyen külsővel emlékszem rá https://www.youtube.com/watch?v=AMICVAf3-rc

Amikor kíváncsiságból pár éve, teljesen ledöbbentem a változáson. Az elmúlt 5-6 évben már teljesen szét volt esve sajnos.

2021. jan. 10. 14:04
 30/48 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy mindig is egy vékony alkat volt, de ezen a képen nem egy egészséges ember van.

[link]

Lehet, étkezési zavara volt (nem csak lányoknak lehet), de emlékszem gyomorfekélyre, vagy ilyesmire is.

Egy ismerősöm gyomorrákban halt meg, s ő is így lefogyott.

2021. jan. 10. 16:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!