A rockerek hova járnak bulizni?
Figyelt kérdés
A koncerteken kívül.2008. dec. 1. 17:58
1/8 anonim válasza:
A koncerteken kívül inkább otthon vannak, vagy haverokkal. :D
2/8 anonim válasza:
Haverok, rock-kocsmák, pubok, vagy otthon dekkolunk, esetleg zenekari próbára megyünk. Nyáron sokat mászkálunk szalonnát sütni, sátorozni, és persze a fesztiválokra. Részletek: www.rockerek.hu
3/8 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval! : )
Igaz, Én nem mondom magam rockernek, bár szinte csak azt hallgatok, mármint rockot, metalt.. stb.. : )
4/8 anonim válasza:
pécsen például van a toxic ott direkt ilyen punk skatepunk punk eggyüttesek jáccanak és ilyne emberek is járnak oda..ezis ilyen disco csak rockereknek punkoknak
5/8 anonim válasza:
pécsen például van a toxic ott direkt ilyen punk skatepunk punk eggyüttesek jáccanak és ilyne emberek is járnak oda..ezis ilyen disco csak rockereknek punkoknak:)
6/8 anonim válasza:
Szegeden a legjobb hely a Garaboncziás borozó!:)
8/8 anonim válasza:
Én lány vagyok:)
Rockmaratonra... :D
cigányt verni...xD
kocsmában töltöttem eddig a fél életem, rocker kocsma volt, most bezár:(
Beülök a dohányboltba mert törzsvendég vagyok szinte, és beszélgetek a boltossal:))
És ha valaki azt mondja h biztosan egy igénytelen pic.sa vagyok, akkor az téved :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!