Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Manapság Mainstream Eminem et...

Manapság Mainstream Eminem et hallgatni?

Figyelt kérdés
Ígyis úgyis Örök Stan maradok, csak érdekel, hogy manapság mennyire mainstream Eminemet hallgatni.

#rap #hip-hop #Eminem #Mtbmbsidebalegjobb #SLIM SHAAAAAADY
2021. jan. 1. 23:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem sosem érdekelt, hogy ki, vagy mi mennyire mainstream, ha tetszik egy zene, akkor hallgatom, a többi nem érdekel.
2021. jan. 1. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézd csak meg a számait, az albumai folyamatosan első helyen debütálnak, stb. Természetesen Eminem mainstream, a legnépszerűbb rapperek között van még mindig.
2021. jan. 2. 00:04
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
2018 ota mar eminem lejart, mgk eltemette
2021. jan. 3. 19:53
 4/8 A kérdező kommentje:

Haver, komolyan mondom felnevettem! XD

Eltemette? Ő, Eminemet?

A kis kontyos azóta műfajt váltot baz*meg.

Mgk megásta a saját sírját, majd Em a Killshot-tal belebas*ta őt a koporsóba, majd beszögelte azt a MTBMB-al.

Őszíntén ki hallott a beef előtt Mgkről??

De azért nem azt mondom, hogy szar volt a Rap devil. Talán Emnek eddigi legkomolyabb beefe volt.

2021. jan. 3. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:

XDDD valami hasonlo valaszra szamitottam, MGK fan vagyok de viccbol irtam, kivancsi voltam igazabol mi is lesz a reakciod :D

MGK fan vagyok, de tisztelem Eminemet, o a goat es ezzel tisztaba vagyok, viszont par dologgal nem vagy tisztaban :D

1, Nem temette el Eminemet, senki nem is fogja ot, viszont az eddigi talan legveszelyesebb ellenfele volt Eminemnek, es meg a "No Regret" cimu zenejeben is mondta hogy ellene elokellett venni az erosebb fegyvereket.

2, MGK semmilyen sirt nem asott meg, azt Nick Cannon csinalta, MGK 2018 Szeptembereben beefelt Eminemmel, ami utan kirakta a Binget, ami rap, ami utan amugy sokan mondtak h MGK mumble rapper, de aki szerint mgk mumble rapper az vagy hulye es vaktaban beszel, vagy csak egyszeruen nem ert a raphez egy csoppet sem, na de azota kirakta a Hotel Diablot, amit ha nem hallottal erdemes lehet mert van benne par banger (Floor 13-ben Eminemnek is van par sor) tehat faszsag hogy mufajt kellett valtoztatnia, regebben is csinalt 1-2 ilyen pop punk szamot, es regota mondja hogy o szeretne egy ilyen albumot, es azt is elmondta hogy iden vegre visszater a raphez, es hat valszeg lesz par sor szava Emhez is :D

Roviden tomoren vicc volt amit irtam, de faszsagokat irtal, mgk egyaltalan nem valtott mufajt, es igazabol eminem azota is ravan szallva mgk-re, hiaba mondjak sokan hogy a killshottal eltemette, a csatat megnyerte eminem de amirol te beszelsz az esetleg Nick Cannonra lehet igaz :D

2021. jan. 4. 00:10
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Te jó ég, egyikőtöket rosszabb olvasni mint a másikat :D
2021. jan. 4. 00:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Jezusom mgk- T aki csak a kozelebe is hiszi eminemhez, az nagyon nincs tisztában a rap fogalmával. Ez olyan kb mint egy magyar MB 2es szintű focista ronaldot leszarozna és azt mondaná hogy ő jobban focizik. Amit mgk- csinált az semmi másról nem szólt, csak arról hogy belekeruljon a médiába, kicsit felfigyeljnek rá. Aki nyomon követte Eminem karrierjét, az tisztában van vele, hogy ő a rap megkoronazatlan királya, egészen a 2000-es években akkora népszerűségnek örvendett, hogy kb mindenki azt hallgatta, minden boltba eminemes pólót és posztereket árultak, a kiadott albumai, pedig a ranglisták élén álltak, több 100 zenéje van, abból a fele kb világhírű, filmet készítettek az életéből, éveken keresztül és most is teltházas koncerteket ad, és ezt a feketék is elismerik hogy ő a legjobb.. Ne egy beef hez viszonyitsatok, nem azt mondom hogy mgk- rap devil olyan rossz, de eminem egy más univerzum.
2021. márc. 12. 17:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyetértek
2021. márc. 18. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!