Szeretnék Eminem szöveg stílusában szöveget írni, de hogyan ?
Figyelt kérdés
Már próbálkoztam és sikerült is kisebb nagyon sikerrel, de én pont olyat szeretnék.. nagyon szeretem ahogy össze rakja a szavakat néha..
Pl: So the FCC won't let me be
Or let me be me so let me see
.....Ilyenre gondoltam, csak magyarba, hogy például az első mondat magánhangzói passzol a következő mondathoz..Ha valaki tud ilyet az légyszíves irjon :).. Csak annyi hogy legyen értelme is a mondatnak mert az nem jó hogy Pl:Sétállok az erdő közepén, ért vágok mire a mentős közbelép..Értitek? Ne ilyet mert ennek nincs értelme.. Köszi :)
2020. nov. 18. 04:59
1/4 anonim válasza:
Az ütem váltásokkal el tudod "fedni" a szótag többleteket.
Próbáltad már így?
(Elhúzod vagy épp pörgeted a szavakat...)
3/4 anonim válasza:
Szia írj rám privátban és pár tanácsot tudok adni
5 éve írok szövegeket
4/4 anonim válasza:
Kerdezo ha ezt mas is megtudna csinalni, akkor nem lenne ennyire hires es felkapott eminem. De mivel o egy lirikus zseni, igy feltetelezheto hogy ezt szinte csak o tudja hogy csinalja, felesleges lenne koppintani ugysem menne, inkabb talalj ki egy sajat stilust en azt mondom. Sok dokumentumfilmet neztem mar rola, es ott is foglalkoznak azzal neger rapperek, meg nyelvtanilag hozza ertok, nyelveszek, hogy eszmeletlen zseni a srac. Ha ezt a stilust, mas is kepviselni tudna akkor nem lenne Eminem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!