Miért szól olyan retekül az elektromos gitárom?
Figyelt kérdés
Amikor nézek valakit videón, akkor nekik tök jól és zúzósan szól, de az enyém olyan száraznak és gyengének hat. (Jackson JS11 Dinky AM)2021. jan. 1. 19:42
21/27 Waff válasza:
Egyetértek az utolsóval. Egy jó kis 20-30 wattos modellezős kombó segítene a helyzeten.
22/27 anonim válasza:
Én is a modellvasútra szavazok, bár szerintem nem a modellezős erősítő az egyetlen járható út, egy jó multieffekt pedált is vehetsz, amit bekötsz valami óccsó hangfalba, és készen, előre programozottan kapsz egy rakás jó hangzást.
100 W-os erősítőt meg nehogy vegyél otthonra, teljesen felesleges, negyedéig se tudod kitekerni.
23/27 anonim válasza:
Nem is kell kitekerni, csak az előfokot. :)
De biztos én vagyok a hülye hogy egy 120 wattos fejem van egy 400.as ládával itthon :D
24/27 Mojjo válasza:
@23: Bútormozgatáshoz biztos jó. Az is valami.
25/27 anonim válasza:
@23: attól függ hol van az az otthon. Ha dobozlakás, akkor nem igazán érthető. Illetve érthető, mert láttam már mindenféle embert, mindenféle aggyal. Csak nem racionális.
26/27 Waff válasza:
25@: 120 wattos fej 400-as ládával még kb akkor is sok ha egy gyárcsarnokba laksz. Egyszerűen otthonra nincs értelme. Egy ismerősöm vett egy Kempert otthonra, aktív hangfalakkal...550 ezer ft volt csak a Kemper. Most árulja egy jó ideje (eddig sikertelenül), mert hogy nincs értelme koncert cuccnak otthonra. Jó reggelt....csak előbb kellett volna gondolkodni...most egy rakás pénze álla felszerelésbe.
27/27 anonim válasza:
Nem sok. egyáltalán. Nem akartam azért másik cuccot venni mert hogy a 120-as fej sok. Ez viszont tökjó volt itthon, jó volt próbán, jó volt kis koncerten hangosítás nélkül, jó volt sportcsarnokban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!