Szeretnék elektromos zongorát vásárolni, ehhez illene hangkártyát is venni, vagy elég az integrált?
A szinti egy középkategóriás lenne, használtan vennék 150k ért.
Ha írnátok nekem pontos típusokat megköszönném.
Annyit tudok, hogy Yamaha vagy Roland a nyerő.
Van beépített hang előállító modulja a digitális zongoráknak általában.
A MIDI billentyűzetnek nincs, ahhoz szokott kelleni hangkártya.
Használt típust nem tudok javasolni, 150k körül az Alesis Recital Pro jó vétel, nekem az van, 1 éves.
Pedált is mindenképpen vegyél hozzá, az nem tartozék.
Rendben köszönöm a válaszodat.
Máshkgy is feltenném a kérdésem.
Ha meg van a szintim és rákötöttem a gépre, azon belül Fl studiora,és ott felszeretném venni azt amit játszok,akkor az hogy milyen minőségben megy át a hang a zongorábol a gépbe, függ a hangkártya minőségétől?
Nem, nem függ. A hangkártya maga a hang előállításáért felel, azaz hallható módon.
Ha leütsz a szintin egy billentyűzetet, egy digitális jel keletkezik.
Ezt a digitális jelsorozatot minél jobb a hangkártya, annál jobb minőségben tudja hallhatóvá tenni.
A frekvencia adott, ennek nincs köze a hangkártyához. Mint pl egy filmnél. A HD film mindig HD marad, a kijelzőtől függ, milyen minőségben fogja megjeleníteni a képet.
Itt vannak a frekik, ezekneke a digitális értéke nem fog változni, mert fix értékek.
Köszönöm, hasznos válaszokat kaptam!
Egyelőre nem újítók be egy jobb hangkártyára, majd ha eljutok olyan szintig, lehet árusítanám is a zenéimet, majd akkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!