Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nincsenek már akkora...

Miért nincsenek már akkora együttesek, zenészek, énekesek mint régen?

Figyelt kérdés

Gondolok én olyanokra mint a Queen, Pink Floyd stb stb...

A 90-es évek hemzsegtek a jobbnál jobb előadókkal, élettel, koncertekkel...

És most? Most mi van?

Wellhello, meg Fluor Tomi..ne értsetek félre, meghallgatom őket én is a kis bugyuta zenéikkel, de értékük tulajdonképpen nem sok van...

Fülbemászó a dallam, mint egy gyermekdal, de a szöveg....

Sokszor az az érzésem, hogy ennek a generációnak nincs is már miről énekelni.

Felnő egy olyan generáció, akikkel alig történik valami.

Élmények helyett a számítógépet nyomkodják, már elnézést, de még a szex sem érdekli őket...

egy fiatal pasi is inkább nyomogatja előszeretettel a gépet..

Mintha ebből a generációból szépen lassan kiveszne az élet, a lélek...

Nyilván a kokainmámorban úszó 90-es éveknek is voltak hibái, de akkor mintha még lett volna élet és értelem ezekben az együttesekben...

Tulajdonképpen azt vettem észre, hogy a saját életem is így hanyatlik lefelé mint a zenészek, együttesek.

A 90-es években rengeteg inger, élmény ért, most meg csak a munka és 4 fal maradt. (főleg most a korona idejében)

Mások is észrevették már ezt, hogy a 90-es évek mennyivel másabb volt vagy csak én tapasztalom?

A legtöbb jó film is a 90-es években készült, most meg mindegyik film olyan egyforma, olyan semmilyen...

előre meg tudom mondani, hogy milyen zene lesz benne, hogy milyen jelenetek lesznek.

(helikopter, autóversenyzés, fegyverek, unalmas csókjelenetek stb stb...

mintha nem is törekednének arra, hogy valamiről szóljanak ezek a filmek.

A filmek is pont olyan üresek, unottak lettek mint a zenék...

2020. dec. 31. 08:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Azért az vitathatatlan, hogy Angelina Jordan az egyik legtehetségesebb fiatal énekes a maiak közül.
2021. jan. 2. 00:18
 22/31 anonim ***** válasza:

Nightwisht ismered?

Leginkább a Ghost Love Score, The Poet and The Pendulum és a The Greatest Show On Eath hármasát ajánlom, ezektől azért szinte mindenki eldobja az agyát, ja és mindenképp élő verziót hallgass ezekből. :D Ha pedig nem szereted az ilyen hosszú számokat, akkor esetleg: Romanticide, Ever Dream, She Is My Sin.

2021. jan. 2. 00:24
 23/31 anonim ***** válasza:

Annyira ne temessük a magyarokat se! Azért Radics Gigi eljutott az említett ifjú manírsvájcibicska kezdettől oda, hogy amikor csak úgy énekelget, az is monumentális esemény még képernyőn át is, még az én, általánosságban is elutasító, felé meg tényleg pont a kezdeti, üres nagyszerűsége miatt is szkeptikus alapállásomat is kibillenti kb két másodperc alatt. Ráadásul jól tudja is ezt magáról, de azon a nagyon nemessé érett szerénységen kívül, amit te is láthatsz rajta, nemigen változott a személyisége, legfőképpen nem "sztár" irányba.

De ott a Jamese, főleg az a '19 karácsonyi album, simán mágia, le se tagadhatná. :) Kowalskyék üresek? Emil.Rulezt hallgattál már úgy normálisan? Zuboly? Freddy, mióta önmaga lehet? Számtalan remekmű, tele továbbgondolásra érdemes sorokkal.

Az utóbbi lassan egy évben nyilván mindannyiunkban változott valami, a halványuló régi világunk egyszer csak végleg megszűnt, és még csak várjuk, hogy megtudjunk bármit is arról, ami valójában lesz. Így nem nehéz felületesen észlelni és külön tovább bagatellizálva nihilnek ítélni azokat a csodákat is, amik épp ezekben a kapaszkodó nélküli időben törnek elő pont azokból, akiket leginkább kivégez, és nem csak anyagilag. A legkevesebb, hogy fülelsz a jóra, részben mert neked is jó, és részben mert most kezd kiforrni az, hogy a kultúra alulról jön, és aprópénzzel is tudjuk erősíteni a valóban jókat.

2021. jan. 2. 16:37
 24/31 anonim ***** válasza:
*bocs a buta elírásokért!
2021. jan. 2. 16:39
 25/31 anonim ***** válasza:
Engem meg Gigi hangja idegesít
2021. jan. 2. 18:32
 26/31 A kérdező kommentje:

engem is idegesít a Gigi hangja is...:D meg a nő is..:D

Nightwisht ismerem, tényleg nem rossz, bár én pl. Dream Theatert jobban szeretem.

2021. jan. 2. 18:40
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem rég lett komponálva:

[link]

2021. jan. 2. 22:39
 28/31 anonim ***** válasza:

Na ha a Dream Theatert szereted, akkor itt egy magyar banda, ami tuti tetszeni fog:

https://www.youtube.com/watch?v=ALz8Cm5AMy0

Bandcampen meghallgathatod az egész albumot ingyen.

2021. jan. 3. 00:58
 29/31 A kérdező kommentje:
Ezt tényleg jó...nahát...nagyon hasonlít..
2021. jan. 3. 11:27
 30/31 anonim ***** válasza:

Visszatérve Rúzsa Magdira, ez a dal Presserrel fantasztikusra sikerült , azért azt el kell ismerni. Egyébként nem szoktam hallgatni, de szerintem szép hangja van, és nem idegesítő, hanem kimondottan kellemes.

https://www.youtube.com/watch?v=SJwbCLKU-pM

2021. jan. 5. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!